Home > Muzika > Fresh Wave festival: Rasprodate Early Bird ulaznice

Fresh Wave festival: Rasprodate Early Bird ulaznice

Ograničeni kontigent Early Bird ulaznica za Fresh Wave festival je rasprodat, a od danas su u prodaji promotivne trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 65KM kao i VIP ulaznice, koje omogućavaju boravak u svim festivalskim i VIP zonama po cijeni od 120KM.

Ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Do sada su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Nastia, Ilario Alicante, a riječ je o izvođačima čija su imena ispisala legendarne stranice elektronske muzike. Sudeći po listi koju za vas pripremamo, ovogodišnje izdanje festivala moglo bi biti najjače do sada!

Podsjećamo vas da je naš prvi ovogodišnji događaj Fresh Wave Piknik, kojeg smo zakazali za subotu,18. juli, na banjalučkom izletištu Banj Brdo, kada će između ostalih, kao prva zvijezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini!

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji, a promo festivalske ulaznice dostupne su u ograničenoj količini on line i mogu se nabaviti putem ticket servisa

www.kupikartu.ba

a uskoro će biti dostupne i na

www.gigstix.com

www.entrio.hr

You may also like
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
);