Home > Muzika > Fantastični Butch potvrdio nastup na Fresh Wave Heaven!

Fantastični Butch potvrdio nastup na Fresh Wave Heaven!

Fresh Wave Heaven objavljuje još jedno veliko ime i time kruniše posljednje ovogodišnje veče na najvećoj bini festivala!

U spektakularnoj završnici ovogodišnjeg izdanja festivala uz legendarnog Hernan Cattaneo nastupiće i fantastični njemački DJ i producent Butch! Zvuk kojeg preferira leluja između žanrova, a njegovi setovi prestavljaju svojevrsnu vožnju koju nikad nećete zaboraviti.

Bülent Gürler a.k.a. Butch je DJ ime koje već više od 20 godina odzvanja najpoznatijim svjetskim tech i house plesnim podijumima, a od mnogobrojnih nastupa uvijek izdvaja one sa festivala ali i očigledno uticajnu višegodišnju rezidenturu u Sankeys-u na Ibici.

Od velikog broja ostvarenih izdanja i uspješnih saradnji najrađe ističe onu sa Ricardom Villalobosom, koja je izrodila kultnu dj kooperaciju pod nazivom ButRic.

Spajajući Butcha i Hernana Cattanea, dva majstora DJ pulta, sa dva kontinenta, omogućili smo publici osmog Nektar Fresh Wave festivala veče za istoriju elektronske muzičke scene na ovim prostorima i ne treba sumnjati da nas na tvrđavi Kastel, 8. avgusta očekuje spektakl dostojan Fresh Wave Heaven-a!

Podsjećamo da je u prodaji ograničeni kontigent promotivnih ulaznica po cijeni od 65KM, a ulaznice su dostupne na kupikartu.ba

You may also like
Konferencija o elektronskoj muzici BLEMC 2021: Program, gosti i teme
Završen je IV Moto Fest u Banjaluci
Večeras na Kastelu počinje “Moto Fest”
Koncert gitariste MURISA VARAJIĆA u Art dvorištu Banskog dvora
);