Home > Muzika > EXIT predstavlja ljepote Crne Gore kroz Sea Dance Viber stikere

EXIT predstavlja ljepote Crne Gore kroz Sea Dance Viber stikere

Budva/Novi Sad, 26. avgust 2019 – Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje Sea Dance Festivala u Crnoj Gori, Exitov tim je predstavio posebni Sea Dance Festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični Sea Dance Community na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmjenu poruka!

Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom svijeta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i dijeliti izražajne vizuale iz novog paketa stikera posvećenog Sea Dance Festivalu, vodećim zvijezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih ljepota crnogorske obale.

Kroz članstvo u zvaničnom Community-ju Sea Dance Festivala, obožavatelji će moći redovno da primaju i prosljeđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju. Sudeći po uspjehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje svijeta, koji su podijeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete.

EXIT Festival jedan je od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom svijeta – uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promociji Crne Gore i grada Budve – između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom svijeta.

Preuzmite besplatno Sea Dance stikere na aplikaciji Rakuten Viber ovdje: https://vb.me/5058a8

Postanite član Sea Dance festivalskog Community-ja na aplikaciji Rakuten Viber ovdje: https://vb.me/5058a8

“Kao turistička organizacija koja je prije nekoliko godina plasirala prvi paket destinacijskih Viber stikera u Crnoj Gori i još tada prepoznala značaj ove vrste promocije i dalje smatramo da je u pitanju sjajan način da se promoviše festival, a Budva pozicionira na sam vrh liste destinacija koje prate svetske trendove i idu u korak s vremenom”, pozdravila je ovaj potez i Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva.

“U kompaniji Rakuten Viber veoma smo srećni zbog toga što smo ponovo zvanična platforma za komunikaciju uzbudljivog Sea Dance Festivala, na kom učestvuju najveće svjetske muzičke zvijezde pred najboljom festivalskom publikom u veličanstvenoj Crnoj Gori. Ponosni smo i što možemo uvijek da omogućimo nove načine za dijeljenje duha ovog izuzetnog događaja među obožavaocima festivala, učesnicima i organizatorima. Jedinstven, upečatljiv i besplatan Sea Dance Viber Stiker paket i dinamičan Sea Dance Viber Community predstavljaju idealnu platformu za dijeljenje relevantnih informacija o festivalu, ekskluzivnog sadržaja i utiska obožavalaca – za istinski osjećaj stvaranja trajnih uspomena i uživanje u zabavnim i najpozitivnijim ljetnim vibracijama na pravi Sea Dance festivalski način”, rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja u kompanij Rakuten Viber za centralnu i istočnu Evropu.

Interesovanje za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica kod Budve, je veće nego ikada. Razlog za to, između ostalih stvari, leži i u činjenici da velike zvijezde u tirkiznu uvalu donose desetine najvećih svjetskih hitova u ovom trenutku, a listu sjajnih imena predvodi najveći muzički producent 21. veka, David Guetta. Nadaleko čuvena EXIT Dance Arena preuzeće Main Stage na Sea Dance festivalu pomoću vodećih tehno imena, poput Svena Vätha i Richie Hawtina, dok će za subotnje ludilo biti zadužen njemački hitmejker Robin Schulz i francuski rok-haos duo Ofenbach! Nastupiće i britanski haus trio Disciples, ali i anderground elektronik heroji, kakvi su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T, Marko Nastić i mnoge vrhunske zvijezde sa Balkana – Darko Rundek, Senidah, Surreal, Fox, Kuku$, Hazze i drugi.

You may also like
Billain, internacionalni producent sa bh. adresom nastupa na EXIT festivalu
Nikad veći interes za Sea Star festivalom
Uz Iggy Azalea, Amelie Lens i Dubiozu Kolektiv, premijerno u Hrvatsku stiže i Konstrakta!
Najuspješniji DJ i producent svih vremena Calvin Harris predvodi više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!
);