Home > Muzika > “Epilog”, “Fjužna pruga” i “KOB” na motorijadi Moto kluba “ISTOK”

“Epilog”, “Fjužna pruga” i “KOB” na motorijadi Moto kluba “ISTOK”

Peta, jubilarna motorijada, održaće se poslednjeg vikenda u julu, od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a potvrđeni su nastupi bendova “Epilog”, “Fjužna pruga” i “KOB”.

“Obećali smo mnogo dobrog rokenrola i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 časova žive svirke, a počinjemo sa najavom nastupa bendova “Epilog”, “Fjužna pruga” i “KOB””, poručili su organizatori.

Kragujevačka petorka “Epilog”, predvođena glavnim autorom i gitaristom Draganom Uroševićem Urošem, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe “Osvajači”, stiže na banjalučku motorijadu kako bi promovisali album “Nova Tempore” kojeg krase odlični singlovi ali i duet sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pjesmu “Sneg”. Radi se o kvalitetnoj muzičkoj postavi koja na Kastel stiže sa željom da prenese dio bogatog muzičkog iskustva i podjeli vanserijsku energiju kroz moćne gitarske rifove i  rokenrol zvuk.

“Epilog”

“Fjužna pruga” će se posjetiocima banjalučke motorijade predstaviti sa “classic rock” oktetom, odnosno gudačkoj osmorci i Sanji Zeljković na klaviru. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji promoviše simfoni rok kao žanr ali i donosi u novom ruhu neke od najpoznatijih rok izdanja najprepoznatljivijih svijetskih izvođača! “Fjužna pruga” je relativno mlad bend, koji je nastao u Banjaluci tokom prošle godine ali koji je jedan od najtraženijih muzičkih sastava u BiH. Kraljevi fuzije ne libe se probiti sve termine za svirku, nerijetko pružajući publici i nekoliko sati svirke u komadu, što je jasna potvrda da se radi o itekako kvalitetnim muzičarima koji vole to što rade!

Iz Kostajnice na binu banjalučke motorijade stiže bend “KOB” koji osim autorskih izdanja svira i izvodi i neke od najvećih savremenih rok i hevi pjesama, a njihov zvuk naginje ka jačim rifovima i pratično Hevi Metal zvuku. Jedan su od bendova čija muzika sve više dobija na popularnosti i van BiH, a originalni pristup, vrhunski zvuk i mnogo pozitivne energije su odlike koje prate ovu muzičku trojku!

“KOB”

Kraj jula na tvrđavi Kastel je dakle rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama, a ako je suditi po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

);