Home > Muzika > Džon Bon Džovi pozvao ljude širom svijeta da napišu sa njim pjesmu

Džon Bon Džovi pozvao ljude širom svijeta da napišu sa njim pjesmu

Muzičar Džon Bon Džovi jedna je od mnogih zvijezda koje se putem društvenih mreža obraćaju s preporukama, prijedlozima i riječima podrške, za sve one koji su u izolaciji, za sve koji se plaše i za sve koji kroz sve ovo prolaze teško.

U ovim trenucima muzičar je odlučio da upravo muzikom spoji ljude. On je na svom profilu na Instagramu objavio da napisao prve stihove za novu pjesmu “Do What You Can”, pa je zamolio obožavaoce da mu pomognu da dovrši pjesmu.

“Ovo su teška vremena kroz koja sada prolazimo, neistražena teritorija i velika nepoznanica”, rekao je Džon Bon Džovi.

Bon Džovi je na Tviteru naglasio da je preko društvenih mreža primio hiljade poruka i izvođenja pjesama na temu “Do what you can”. Neke od njih je probrao i sam otpjevao, navodeći autore tih ispovjesti.

Pjevač Džon Bon Džovi pozvao je ljude širom svijeta da mu pošalju svoje priče i iskustva u borbi sa virusom korona.

”Imam ideju, ovu pjesmu ćemo napisati zajedno. Daću vam refren i prvi stih. Odsviraću drugi stih, ali ti mi ispričaj tvoju priču. Reci mi kroz šta prolaziš. Kako se osjećaš, reci mi ako si povrijeđen, pričaj o maturama koje će biti otkazane. Reci mi o bebi koja dolazi i ne možeš ništa da uradiš. O plati koju gubiš. Pričaj mi o strahu. Kako gledaš kroz prozor i pitaš se šta da napraviš od ovoga’’, naveo je muzičar.

On se posebno zahvalio vozačima velikih kamiona koji i dalje krstare Amerikom i kako kaže, olakšavaju život svima ostalima.

);