Home > Muzika > Džared Leto došao sa odmora iz pustinje: “Nisam imao pojma o pandemiji”

Džared Leto došao sa odmora iz pustinje: “Nisam imao pojma o pandemiji”

Dok mnogi od nas stalno nailaze na vijesti u vezi sa koronavirusom, jer je od njih nemoguće pobjeći, na ovoj planeti postoji barem jedna osoba koja je nekako ostala u neznanju.

Izgleda da glumac Džared Leto nije apsolutno imao pojma o onome što se događa, jer je bio na tihoj meditaciji u pustinji 12 dana.

Glumac i pjevač grupe “30 seconds to Mars” pojavio se na društvenim mrežama nakon što je bio “potpuno izolovan”, rekavši da nije imao komunikaciju sa spoljnim svijetom dok je bio na odmoru.

Kada se vratio sa odmora, naveo je kako se vratio u sasvim drugačiji svijet.

“Prije 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji. Bio sam potpuno izolovan, bez telefona, bez komunikacije. Nisam imali pojma šta se dešava izvan objekta. Juče sam izašao u sasvim drugačiji svijet. Jedan koji je zauvek promijenjen”, napisao je Leto na Twitter nalogu.

Dodao je da je dobijao poruke od prijatelja i porodice širom svijeta i kako pokušava da sada ostane u korak sa informacijama.

“Nadam se da ste dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju”, poručio je ovaj umjetnik, sa savjetom da treba da ostanemo u kući i da budemo bezbjedni.

You may also like
Saksofonista i pjevač Manu Dibango umro od korona virusa
Američke serije donirale medicinsku opremu bolnicama
Domaći i regionalni muzičari održavaju koncerte putem društvenih mreža
);