Home > Muzika > Đule Van Gogh: Djevojčicu koja me gađala flašom pozvao sam na binu da je zagrlim

Đule Van Gogh: Djevojčicu koja me gađala flašom pozvao sam na binu da je zagrlim

Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe “Van Gogh” koji je tokom nastupa u centru Sarajeva pogođen plastičnom flašom, objavio je kratak snimak na društvenim mrežama u kojem objašnjava kako ovakvi slučajevi nisu ništa neobično za rok sastave.

On govori kako se incidenti poput ovoga u “ikonografiji rokenrola podrazumijevaju”. Takođe, on je u jednom trenutku skinuo naočale kako bi svojim obožavaocima pokazao da nije dobio povrede.

“Nije ni prvi, a ni posljednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cvijeća… Bilo je toga i biće još. Vama hvala na podršci. Pozvao sam na binu da zagrlim devojčicu koja je bacila flašicu malu, plastičnu. Vjerovatno nije htjela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo”, kazao je Đule u svom obraćanju na društvenim mrežama.

Na kraju videa je Đule poručio kako je bio fenomenalan koncert te je pohvalio sarajevsku publiku kazavši kako je kao i uvijek bila temperamentna, ljubavna, energična i emotivna.

You may also like
Činčila je nominovana za najbolji animirani video na Muzzik Video Awardsu!
Mladen Mačar predstavio pjesmu “Sarajevo”
Sting dolazi u Sarajevo
Činčila je objavila novi spot “Pogledaj”
);