Home > Muzika > Đorđe Balašević imao infarkt, otkazan večerašnji koncert

Đorđe Balašević imao infarkt, otkazan večerašnji koncert

ĐORĐE BALAŠEVIĆ otkazao je večerašnji koncert u Kragujevcu zbog infarkta kojeg je jutros preživio, a publiku je na Facebooku zabrinula i razočarala njegova kći Beba koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama.

Blic javlja da je pjevač imao infarkt i da je završio u bolnici. 

“Trenutno se nalazi na Institutu za kariovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi. Pišu da će pjevač uskoro biti pušten kući. Njegova kći je ranije obavijestila publiku da se koncert odgađa zbog bolesti pjevača.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti”, napisala je Beba na Facebooku.

“Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo… Molim vas za razumijevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba”, stoji na Balaševićevoj službenoj stranici.

Fanovi su se zabrinuli za zdravlje svog idola, ali im odgoda koncerta nije toliko teško pala. Zaključili su da je najvažnije da se čuva, “pogotovo to godište”. 

You may also like
Preminuo Đorđe Balašević
);