Home > Muzika > Dino Šaran za Eho: “Volimo neposredni kontakt sa publikom jer tu lakše dođe do hemije”

Dino Šaran za Eho: “Volimo neposredni kontakt sa publikom jer tu lakše dođe do hemije”

Poznati bend iz Sarajeva, “Letu štuke” najavio je svoj nastup u Klubu studenata Banjaluka – KSB koji će se održati u subotu 30. novembra.

Bend je rado viđen na pozornicama u gradu na Vrbasu, ali kako kaže frontmen grupe Dino Šaran, prošlo je puno vremena od posljednjeg zajedničkog druženja sa domaćom publikom.

“Letu štuke” će ovaj koncert iskoristiti i za promociju posljednjeg albuma “Topla voda”, ali publika svakako neće biti uskraćena i za neke od najvećih hitova koji su obilježili karijeru benda iz Sarajeva.

U razgovoru za Eho-portal, Dino Šaran govori o novom albumu, čarima klubskih svirki i najljepšim iskustvima koje je doživio nastupajući u Banjaluci.

EHO: Često nastupate pred banjalučkom publikom, kakva su Vaša iskustva ovdje i šta publika može očekivati od Vas ovaj put?

DINO ŠARAN: Ne bih rekao da smo bas često tu ali svakako bi voljeli da je to tako. Banjalučka publika je sjajna i to nije samo floskula za reklamiranje koncerta već činjenica na osnovu iskustva. Predstojeći koncert je i zvanična promocija albuma „Topla voda“ i sviraćemo kombinaciju novih i starih pjesama. Biće dobro i vama i nama.

EHO: Koncert je u klubu KSB, da li više volite klubsku atmosferu ili open air koncerte?

DINO ŠARAN: Zimi više volimo klubove a ljeti open air festivale.

EHO: Šta je po vama najveća draž koncerata u klubovima?

DINO ŠARAN: U svakom slučaju to je intimnija atmosfera. Volimo neposredni kontakt sa publikom jer tu lakše dođe do potrebne hemije. U ostalom moje pjesme se većinom i ne obraćaju masama tako da su nam klupske svirke ipak za dlaku draže.

EHO: “Štuke” imaju višegodišnju karijeru, koji Vam je najljepši, a koji najružniji događaj koji pamtite?

DINO ŠARAN: Ružnih događaja na sreću nije bilo mnogo pa ih brzo i zaboravljamo. Jedan od najljepših nastupa imali smo baš u vašem gradu, u klubu DFK prije nekih desetak godina. Sjećam se da nam je poslije koncerta u backstage ušlo desetak prelijepih djevojaka a onda im se pridružio i muški dio ekipe. Druženje je potrajalo par sati nakon samog nastupa. Noć za pamćenje.

EHO: U Vaše slobodno vrijeme (kad obaveze dozvole da ga imate) koju muziku slušate i šta je Vama omiljeno?

DINO ŠARAN: Slušam u glavnom recentne stvari ali se rado vratim i na muziku koja mi je obilježila ranu mladost. U zadnje vrijeme nemam baš vremena za to. Na žalost.

EHO: Koji su planovi benda u budućnosti i šta nam možete najaviti?

DINO ŠARAN: Novi singlovi i svirke su jedino što možemo planirati. Osim toga objavićemo i neke live snimke koje će se kao i sve ostalo naći na našem You tube kanalu. Koga zanima neka se pretplati na kanal.

EHO: Šta bi ste poručili publici koja sa nestrpljenjem čeka Vaš nastup u Klubu KSB?

DINO ŠARAN: Dođite svi. Biće to dobra zabava i svirka.

Ulaznice: Podsjećamo vas da će bend “Letu štuke” nastupiti u Klubu studenata Banjaluka-  KSB u subotu 30. novembra sa početkom u 21 čas. Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 10KM, a prodajno mjesto je “Peckham pub”. Karte će na dan koncerta koštati 14KM.

Razgovarao: Zoran MATIĆ

Foto: tportal.hr

You may also like
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
);