Home > Muzika > COOL TOOL: Najavljen muzički spektakl na jezeru u Trnu kod Laktaša

COOL TOOL: Najavljen muzički spektakl na jezeru u Trnu kod Laktaša

Turistička organizacija Grada Laktaša i Grad Laktaši, organizuju muzički festival „Cool Tool“ na jezeru u Trnu koji će se održati 13. avgusta sa početkom u 20 časova.

Događaj koji ove godine okuplja poznata imena domaće scene kao što su „Stringsi“, „Fjužna pruga“, „Charna“ i DJ-a Igora Orašanina, ovoga puta publici donosi i nastup Sarajevskog kultnog sastava „Letu Štuke“.

Grupa „Letu štuke“ na muzičkoj sceni je još od davne 1986. godine, a za više od 35 godina postojanja publici su donijeli legendarne albume poput naslova „Topla voda“, „Brojevi računa“, „Proteini i ugljikohidrati“ i „Letu štuke“.

„Štuke“ u Trn dolaze po prvi put i publici će kroz singlove „Mjesto za dvoje“, „Šutiš“, „Minimalizam“, „Tesla“ i mnoge druge numere prirediti nastup za pamćenje.

Na jezero u Trnu stižu i momci iz sastava „Stringsi“. Publika na njihovim nastupima može očekivati spoj nespojivog, gitare i harmonike, distorzije i trube, domaćeg i stranog melosa i žestine rokenrola koji će rasplesati i najstidljivije.

Svoj nastup na „Cool Tool“ festivalu je potvrdio i bend „Fjužna pruga“ iz Banjaluke.

Grupa koju čine osnivači poznatog banjalučkog orkestra „Rock simfonija“, nastup u Trnu će iskoristiti da publici donesu pravi duh rokenrola,  uz obrade najvećih hitova domaće i internacionalne muzičke produkcije.

Nastup na „Cool Tool“ festivalu najavili su i muzičari iz hard rock benda „Charna“. Ova grupa je prošle godine odnijela titulu najboljeg benda na takmičenju „Banjalučka gitarijada“, a sud o kvalitetu njihovih nastupa donijeli su velikani regionalne muzičke scene.

Jedan od najboljih banjalučkih Dj-eva Igor Oraščanin, će “posoliti” noć svojim vrhunskim DJ-ingom i dovesti publiku do muzičkog delirijuma, završiti a ujedno i zatvoriti drugi po redu muzički festival „Cool Tool“ u Trnu.

Organizatori festivala „Cool Tool“ su Grad Laktaši i Turistička organizacija Grada Laktaša, dok je prijatelj festivala kompanija OCB.

Prvi nastupi na jezeru u Trnu će početi od 20 časova.

Ulaz na festival je besplatan.

You may also like
Otvoren konkurs za sedmu “Banjalučku gitarijadu”
CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Bend Charna pobjednik Banjalučke gitarijade
);