Home > Muzika > CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!

CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!

Bendovi Charna iz Banjaluke i Eho Radar iz Prijedora nastupiće u Prijedoru u klubu „Tamaris“ u subotu 16. aprila sa početkom u 21 čas.

Iz benda „Charna“ ističu da im je ovo drugi nastup u Prijedoru ove godine, nakon što su nedavno publici u klubu „Tamaris“ predstavili svoj posljednji singl „Jug“.

„Charna“ publici koja planira u subotu da dođe na nastup poručuje da je od posljednjeg druženja na repertoar ubačeno još nekoliko pjesama koje će premijerno izvesti za publiku u Prijedoru.

Domaći sastav „Eho Radar“ će u subotu publici uživo predstaviti svoj novi singl pod nazivom „Tvoj“ kojeg je bend nedavno objavio.

Gitarista benda Nikola Grab ističe da je u pitanju jednostavna rok pjesma koja govori o strasti i nemogućnosti da se odustane od nečega što se voli. 

„Pjesma je snimana u Cirith Ungol studiju kod Dražena Kecmana koji je zaslužan za produkciju“, poručio je Grab koji je ujedno radio i spot za numeru „Tvoj“.

Podsjetnik publici da će se nastup bendova iz Prijedora i Banjaluke održati u subotu u klubu „Tamaris“ sa početkom u 21 čas, a ulaz na svirku je besplatan.

You may also like
Otvoren konkurs za sedmu “Banjalučku gitarijadu”
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Počinje prijedorski “ŠA fest”
COOL TOOL: Najavljen muzički spektakl na jezeru u Trnu kod Laktaša
);