Home > Muzika > Brus Dikinson stiže u Lisinski na interaktivnu veče

Brus Dikinson stiže u Lisinski na interaktivnu veče

Interaktivna veče sa Brusom Dikinsonom (“Iron Maiden”), koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. oktobar ove godine u KD Vatroslav Lisinski.

Legendarni frontmen “Maidena” priprema posebnu veče u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani.

“Veče s Brusom Dikinsonom”, interaktivan je šou koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?”.

Ko će ako ne Brus?

Brus Dikinson jedan je od najpoznatijih svjetskih muzičara sa izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko decenija proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa “Iron Maidena”, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalenat, Brus je pilot, vazduhoplovni preduzetnik, pivar, motivacioni govornik, filmski scenarista, novelista, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac sa međunarodnom sportskom karijerom.

2017. je objavio autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno prevedena i na naš jezik. Promovisao je ovo ostvarenje na nekoliko intimnih druženja sa najvećim obožavaocima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zaljubljenika u njegovo djelo. Tako je nastala “Veče s Brusom Dikinsonom”, jedinstveni “one-man show” koji je više liči na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja traje više od dva časa te u svijetu dobija najviše pohvale brojnih kritičara.

Šou u dva dijela

Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovini Brus pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi. Drugi dio večeri posvećen je obožavaocima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390 kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online.

izvor: muzika.hr

You may also like
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
Dream Theater dolazi u Zagreb
Gojira dolazi u Tvornicu Kulture u Zagrebu
“Iron Maiden” najavili svoj povratak u Zagreb
);