Home > Muzika > Brojna poznata imena iz svijeta muzike na ovogodišnjem Nektar OK Festu

Brojna poznata imena iz svijeta muzike na ovogodišnjem Nektar OK Festu

Nektar OK Fest objavio je listu vrhunskih imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene koji će ove godine na Tjentištu 15/16/17 jula biti zaduženi za sjajnu atmosferu.

Veliki broj izvođača na tri festivalska stage-a pobrinuće se za još jednu fenomenalnu OK avanturu i zabavu u samom srcu jednog od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope – NP Sutjeska. Apocalyptica, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Goblini, Neno Belan & Fiumens, Vojko V, Let 3, Edo Maajka, Dejan Milicevic, Lea Dobricic i mnogi mnogi drugi, u ovu prirodnu oazu donose različitosti muzičkih žanrova i zasigurno mnogo dobre i pozitivne energije, koja će uz podršku festivalske publike i ove godine na Tjentištu napraviti atmosferu za pamćenje.

Za atmosferu na glavnom festivalskom stage-u, ove godine zaduženi su finski symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije isti je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula. Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz cijelog svijeta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima. Osim njih za fantastičnu atmosferu na večernjem programu main stage-a pobrinuće se i miljenici publike u cijeloj regiji Dubioza kolektiv, koji su od poslednjeg susreta na Tjentištu spremili i nešto novo, u čemu će publika zasigurno uživati. A osim toga očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na main stage-u, a to su: Goblini – Neno Belan & Fiumens – Urban & 4 – S.A.R.S. – Kiril Djaikovski – Zoster – Nikola Vranjković – Psihomodo Pop – E Play – Silente

Omiljeni stage, najvjernije festivalske publike OK kampera i ove godine okupiće sjajne izvođače koji će biti zaduženi za odličnu atmosferu i uvertiru sjajnih nastupa koji nas očekuju tokom večernjeg programa. Na SKY COLA OK stage-u u samom srcu festivalskog kampa nastupaju: Orthodox Celts – Let 3 – Vojko V – Edo Maajka – Sunshine – M.O.R.T.

Naravno to nije sve…jer i ovoga puta sa nama su najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regiji, nego i u svijetu. Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stage-u kraj navećeg bazena na Balkanu, gdje publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK AFTER PARTY u OK kampu gdje zajedno do ranih jutarnji sati dočekujemo najljepše zore na Tjentištu. Za svu ovu energiju, atmosferu, te dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair – Alexander G – Dejan Milicevic – Lea Dobricic – Marina Karamarko – Mladen Tomic – Petar Dundov .

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

A kako znamo da Nektar OK Fest nije samo muzički festival, već osim odlične muzike predstavlja i spoj avanture, kulture i uživanja u fantastičnoj prirodi, i ove godine očekuju vas zanimljivi adrenalinski sadržaji, koje ćete doživjeti ako se odlučite za raftinga na Tari, ili planinarsku šetnju do Trnovačkog jezera.

Osim toga, tu je i uživanje u programu OK book zone i OK cinema zone, o čemu više informacija donosimo u narednom periodu.

Očekivano interesovanje za smještaj u nekom od objekata na Tjentištu, već prvog dana objave festivalskih paketa popunilo je preko 90% ovih kapaciteta. Svi kapaciteti koji su ostali na raspolaganju u bungalovima i objektima na Tjentištu dostupni su na našoj zvaničnoj stranici https://www.okfest.net/#booking

Za najverniju publiku OK Festa, kampere u ponudi je paket OK kamp, koji se odnosi na boravak u festivalskom kampu uz festivalsku ulaznicu, po još uvijek aktuelnoj cijeni od 30,00 KM. Napominjemo da se radi o EXTRA PONUDI i ograničenim količinama ovog paketa. Isti je dostupan preko online prodajnih sistema gigstix.ba, gigstix.com i gigstix.me, kao i na prodajnim mjestima ovih sistema koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama. I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 14.07. od 12:00.

Budi OK …osiguraj svoje mjesto na vrijeme i uživaj u osmom po redu Nektar OK Festu 2022., koji će se održati 15/16/17 jula na dobro poznatoj lokaciji Tjenište – NP Sutjeska.

You may also like
foto: Nebojša Babić
Marčelo za EHO: “Ljudi obično misle da je najteže probiti se, ali daleko veći izazov je kako trajati”
Nektar i OK Fest u ekološkoj misiji recikliranja limenki
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima
);