Home > Muzika > Brkovi: Novi album sa spotovima za svaku pjesmu

Brkovi: Novi album sa spotovima za svaku pjesmu

Zagrebačka punk wellness mašina “Brkovi” izbacila je novi studijski album naziva “Brkovi su da se vole” čijih je svih devet pjesama već dobilo videospot!

Svi spotovi od subote se mogu pogledati na YouTubeu, a album je dostupan kao besplatan download na web stranicama benda.

Oko godinu dana nakon albuma “Hormon sreće”, “Brkovi” su isporučili novi, ukupno sedmi studijski album najavljen s odličnim singlovima – “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, koji je na YouTube prešao 1.2 miliona pregleda, i “A ja ću da pijem”. Album “Brkovi su da se vole” sadrži ukupno devet pjesama, i osim po standardno oštrim punk folk favoritima, ostaće upamćen i po činjenici da je na dan objave imao videospotove za sve pjesme. U rijetko viđenoj akciji bend je tokom proteklog vikenda objavio sedam videospotova, što je prvi ovakav slučaj na ovdašnoj sceni.

Osim novog albuma “Brkovi” su najavili u dva koncerta u Bugarskoj početkom aprila i nastup u Rijeci, a ostatak kalendara jednog od najtraženijih bendova naše regije brzo se puni, pa će uskoro biti objavljeni novi koncerti.

You may also like
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
Izašao trejler za “Matrix 4” (VIDEO)
Novi “Predator” snimljen u tajnosti
);