Home > Muzika > Bili Ajliš objavila novi singl (video)

Bili Ajliš objavila novi singl (video)

Singl “Therefore I Am” je nova pjesma Bili Ajliš, stvar koja je premijerno emitovana u programu globalnog radija Apple Music One.

“Ako bih razmišljala izvan prespektive, rekla bih da ova pjesma znači kako sam zadovoljna“, objasnila je Bili u razgovoru sa Zejnom Louvom. Dodala je kako je važno voljeti to što radite i da to znači da volite sebe i gdje se nalazite.

“Bilo je vrlo zabavno snimati je. Jako me zanima kako će je drugi doživjeti”, dodala je i rekla kako je bilo zabavno raditi i spot “Therefore I Am”: “Video je sniman sa iPhoneom. Nikada nisam vjerovala da ću tako raditi.”

Ajliš je Zejnu ispričala kako je lijepo vratiti se i napraviti nešto novo. Riječ koja bi simbolizovala pogled na budućnost je – nada.

Pjesma “Therefore I Am” je uvod u novo poglavlje karijere američke super zvijezde kojim najavljuje novi album, za čiji izlazak možemo zahvaliti neuobičajenoj godini kojoj svjedočimo.

Nova pjesma imaće svoju premijerno izvođenje uživo na dodjeli American Music Awards koja će se održati 22. novembra u Los Anđelesu.

Mlada kantautorka je osvojila nagradu Grammy u svim glavnim kategorijama, na dodjelama priznanja održanima ranije ove godine.

izvor: bosonoga.com

You may also like
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
Mladen Mačar predstavio pjesmu “Sarajevo”
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
);