Home > Muzika > Bend Tref, Pik & Razbojnik singlom “Sloboda” najavljuje debitantski album

Bend Tref, Pik & Razbojnik singlom “Sloboda” najavljuje debitantski album

Bend Tref, Pik & Razbojnik njeguje hard rock zvuk i prepoznatljiv je po energičnim nastupima sa puno improvizacija.

Iza benda je nastup na vise od 100 moto skupova i nebrojeni klupski nastupi na kojima su otvarali koncerte gotovo svim poznatim bendovima Ex Yu scene (Yu Grupa, Van Gogh, Atomci, Galija, Rambo Amadeus, Divlje Jagode, Psihomodo pop, Celtsi, Irina, Osmi putnik…)

Bend je trenutno angažovan na snimanju albuma prvenca sa kog se može poslušati istoimena pjesma “Sloboda”, koja je objavljena na Youtube kanalu Jelen Music Show i na prvom mjestu liste Top 10 se zadržala mjesec dana, a na smart top listi oko 4 mjeseca.

Takođe je bila na listama Regionalka(Emisija na programu RNS1), kao i TOP 30 Rock – Vukovar – Radio Dunav i emitovana je na mnogim radio i TV stanica i emisija u regionu (RTV Kozarska Dubica, RTRS, RTV Nikšic u emisiji “Alternativa” TV Gradiska, Free radio Prijedor, radio Fenix Koz. Dubica Wizard radio-Koz. Dubica, HIT dana radija Kameleon iz Tuzle, emisija “Sve je to Rn Roll Zenica”, radio Istočno Sarajevo i Big radio Bl, Pakao radio Bl, radio Novi Grad, radio RTRS te je ostvarila zavidan broj emitovanja na Makedonokoj Radio Televiziji.

Bendu su za snimanje druge pjesme uplaćena određena novčana sredstva od strane AMUS-a, odnosno asocijacije kompozitara muzičkih stvaraoca “Fond Kulturnih namjena” što bend doživljava kao potvrdu kvaliteta i dodatni motiv za daljni rad na albumu.

Bend čine Duško Cikota – Cile (bubanj i vokal), Aleksandar Vlajsavljević (bas gitara i prateci vokali) i Lemmy (gitare).

Za potrebe snimanja pomenutog albuma i dalji rad, bendu su se priključili i Aleksandar Mihailov kao glavni vokal i Nemanja Kotur zadužen za klavijature i produkciju.

Pjesma „Sloboda“ govori o kritičkom odnosu prema svijetu oko sebe i čovjekovoj vječnoj žudnji za slobodom.

Tekst i muziku je napisao Lemmy, a snimao, aranžirao, miksovao i masterovao Nemanja Kotur.

Pjesma je snimljena i producirana u studiju „Parabellum“ u Beogradu.

You may also like
TEJLOR SVIFT ISPISALA ISTORIJU Novi album slavne pjevačice najslušaniji u istoriji Spotifaja
Švedski metal velikani “Therion” objavili novi spot, album stiže u januaru
“Euphoria” za Eho: Trebamo ponuditi najbolje od sebe kako bi ostvarili sve ciljeve
Dalibor Mrša iz benda “Subversion BL”: Naša sloboda ne smije spoticati druge
);