Home > Muzika > Bend “KOB” ove subote u Prijedoru na “Jelen Music Show Live”

Bend “KOB” ove subote u Prijedoru na “Jelen Music Show Live”

Ovog vikenda počinje muzički karavan, koji će biti idealna prilika da publika čuje omiljene domaće bendove uživo! Prvi “Jelen Music Show Live” koncert održaće se u kafeu “Tamaris” u Prijedoru, nastupom benda “KOB”, ove subote, 21. septembra, sa početkom u 21 čas.

Članovi benda ističu da ih publika u Prijedoru već dobro poznaje, ali da nisu odavno imali svirku u ovom gradu, zbog čega se posebno raduju nastupu. Obećavaju energičan nastup za pamćenje!

U proteklom periodu su imali mnoštvo nastupa na različitim mjestima, gdje su se susreli s novom publikom.

“Ovo ljeto bilo nam je brže nego ikada. Mnogo smo svirali i putovali i veoma smo zadovoljni i ponosni ovogodisnjom festivalskom sezonom i našim nastupima. Svirali smo sa mnogo nama dragih bendova, kao što su Hladno Pivo, Goblini, što nam je zaista i velika čast”, ističu članovi benda “KOB”.

Imajući u vidu da mnogo nastupaju, svakako se dešavaju i zanimljiva poznanstva i saradnje sa drugim muzičarima. I članovi benda “KOB” imaju listu muzičara, sa kojima bi voljeli ostvariti saradnju.

“Svakako bi se radovali saradnji sa nama najdražim bendovima, kao što su “Ritam Nereda”. Isto tako, mislimo da bi bila veoma zanimljiva saradnja sa Nikolom Vranjkovićem”, otkrivaju za Jelen Music Show.

Vidimo se 21. septembra u kafeu “Tamaris” u Prijedoru, na energičnom nastupu benda “KOB”!

izvor: jelenmusicshow.com

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Počinje prijedorski “ŠA fest”
Bechar5 iz Prijedora predstavili singl “Donji Dio Neba” (VIDEO)
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
);