Home > Muzika > Bend “KOB” oduševio publiku u Prijedoru

Bend “KOB” oduševio publiku u Prijedoru

Muzički karavan “Jelen Music Show Live” je počeo! Prvi koncert u Prijedoru, održan je proteklog vikenda. Bio je to energični nastup za pamćenje benda KOB, koji je oduševio publiku. Prisutni u Caffe Tamaris u Prijedoru, imali su priliku da uživaju u autorskoj muzici jednog od aktivnijih i popularnijih bh. bendova, kada su nastupi u pitanju. Odlična svirka, rashlađeno Jelen pivo, kao i zanimljivi Jelen Music Show pokloni, bili su dovoljan razlog da lokal bude ispunjen do posljednjeg mjesta, ljubiteljima kvalitetne domaće muzike!

Processed with VSCO with ss1 preset

Članovi benda KOB, nisu krili oduševljenje početkom “Jelen Music Show Live” karavana, kao i prilikom da u okviru ovog projekta započnu niz koncerata, koji slijede u narednom periodu!

Ističu da je veoma važno podržati rad domaćih muzičara i podržati nastupe autorskih bendova, što je i publika u Prijedoru učinila. “Jelen Music Show Live”, muzička groznica, koja je počela proteklog vikenda u Prijedoru, nastavlja se i ove subote. 

Sarajevski bend “Starbridge” učestvuje u muzičkom karavanu nastupom u subotu, 28. septembra, u Istočnom Sarajevu u lokalu “Just Pub”, sa početkom u 19 sati. Odličnu svirku i vikend koji je pred nama, dodatno će upotpuniti rashlađeno Jelen pivo, ali i zanimljivi pokloni za publiku.

Brend Jelen pivo i kompanija Molson Coors, već godinama podržavaju rad muzičara putem podrške različitim koncertima, manifestacijama i festivalima. Dokaz podrške urbanoj muzičkoj sceni je i kreiranje jedinstvene muzičke platforme “Jelen Music Show”, koja postoji već 3 godine, kao i muzičkog karavana “Jelen Music Show Live”, koji će dodatno povezati domaće muzičare i publiku.

jelenmusicshow.com

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Počinje prijedorski “ŠA fest”
Bechar5 iz Prijedora predstavili singl “Donji Dio Neba” (VIDEO)
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
);