Home > Muzika > Bend “Captain Morgan’s Revenge” objavio spot za pjesmu “My Worst Enemy”

Bend “Captain Morgan’s Revenge” objavio spot za pjesmu “My Worst Enemy”

Žestoki “Captain Morgan’s Revenge” iz Slovenije objavili su video za singl “My Worst Enemy” i time najavili novo studijsko izdanje.

“Ova se stvar poprilično razlikuje od prethodnih pjesama. Brža je i tvrđa, što smo si mogli priuštiti s Janezom na gitari. Tekstualno, međutim, mislim da se svatko ko se ikada pogledao iskreno u ogledalo, mogao pronaći sebe i poistovjetiti se s njom”, rekao je autor pjesme Rok Žurga.

Reditelj spota je Vital Butinar u saradnji s ekipom iz agencije “Mirror2Mirror”, ali u snimanje spota aktivno su uključili i članovi benda. “Morgani” su već sarađivali s Butinarom, čak i primili neke međunarodne nagrade i priznanja, a u šali kažu da su im najviše problema na snimanju činile kravate i odijela jer im to baš nije dio svakodnevice.

“Captain Morgan’s Revenge” nastao je 2015. u Novom Mestu. Njihova muzika je čista, sirova i iskrena, a rokenrol riffovi pod uticajem su južnjačkog metala i bluza.

Prošle godine izdali su album prvenac “Queen of the Night” što je rezultovalo velikim brojem koncerata, a za iduću godinu najavljuju novi album te svirački vrlo aktivno leto i jesen.

Podsjećamo da je ovaj bend nastupio i na navjećem festivalu demo bendova u regionu, banjalučkom “Demofestu” gdje je osvojio srca domaće publike, koja im je tada ostavljala i poruke podrške na kombiju sa kojim su doputovali u grad na Vrbasu.

gizamagazin.com

You may also like
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
358 prijavljenih demo bendova za ovogodišnje izdanje Demofesta
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
);