EHO Portal

Bend “Captain Morgan’s Revenge” objavio spot za pjesmu “My Worst Enemy”

Žestoki “Captain Morgan’s Revenge” iz Slovenije objavili su video za singl “My Worst Enemy” i time najavili novo studijsko izdanje.

“Ova se stvar poprilično razlikuje od prethodnih pjesama. Brža je i tvrđa, što smo si mogli priuštiti s Janezom na gitari. Tekstualno, međutim, mislim da se svatko ko se ikada pogledao iskreno u ogledalo, mogao pronaći sebe i poistovjetiti se s njom”, rekao je autor pjesme Rok Žurga.

Reditelj spota je Vital Butinar u saradnji s ekipom iz agencije “Mirror2Mirror”, ali u snimanje spota aktivno su uključili i članovi benda. “Morgani” su već sarađivali s Butinarom, čak i primili neke međunarodne nagrade i priznanja, a u šali kažu da su im najviše problema na snimanju činile kravate i odijela jer im to baš nije dio svakodnevice.

“Captain Morgan’s Revenge” nastao je 2015. u Novom Mestu. Njihova muzika je čista, sirova i iskrena, a rokenrol riffovi pod uticajem su južnjačkog metala i bluza.

Prošle godine izdali su album prvenac “Queen of the Night” što je rezultovalo velikim brojem koncerata, a za iduću godinu najavljuju novi album te svirački vrlo aktivno leto i jesen.

Podsjećamo da je ovaj bend nastupio i na navjećem festivalu demo bendova u regionu, banjalučkom “Demofestu” gdje je osvojio srca domaće publike, koja im je tada ostavljala i poruke podrške na kombiju sa kojim su doputovali u grad na Vrbasu.

gizamagazin.com

);
Visit Us On Facebook