Home > Muzika > Banjalučki punk bend “Subversion BL” nastupa u Beču i Ljubljani

Banjalučki punk bend “Subversion BL” nastupa u Beču i Ljubljani

Banjalučki punk bend “Subversion BL” najavio je turneju tokom koje će nastupiti u Sloveniji i Austriji.

Banjalučani će 15. novembra zasvirati u Ljubljani na poziv Vladimira Jovanovića iz grupe “Gužva u bajt”, a na ovom nastupu binu će dijeliti sa bendom “Rutinska kontrola” iz Ljubljane, i legendarnim hc punk sastavom “Motus”. Dan kasnije “Subversion BL” će se predstaviti publici u Beču gdje će uz njih i “Motus” svirati i grupa “K.d.P.”.

Lider benda “Subversion BL”, Dalibor Mrša ističe da su poziv i priliku da sviraju van granica naše zemlje dobili od Želimira Radišića koji je najzaslužniji za promociju punk zvuka i kulture.

“Riječ je o velikom entuzijasti i punk borcu koji živi i radi u Beču i koji je svojim zalaganjem u Beč doveo mnoge bendove sa područja bivše Jugoslavije”, naglasio je Mrša.

Banjalučki muzičar ističe da je ovo velika čast za bend “Subversion BL” i ujedno njihova prva prilika da se predstave publici van granica naše zemlje.

“Ovo su ujedno naši prvi nastupi u Sloveniji i Austriji, itekako nam znače, iako nam pomalo usporavaju rad na snimanju albuma, ali ne žalimo ni najmanje”, zaključio je Mrša.

You may also like
Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”
);