Home > Muzika > Banjalučki punk bend “Subversion BL” nastupa u Beču i Ljubljani

Banjalučki punk bend “Subversion BL” nastupa u Beču i Ljubljani

Banjalučki punk bend “Subversion BL” najavio je turneju tokom koje će nastupiti u Sloveniji i Austriji.

Banjalučani će 15. novembra zasvirati u Ljubljani na poziv Vladimira Jovanovića iz grupe “Gužva u bajt”, a na ovom nastupu binu će dijeliti sa bendom “Rutinska kontrola” iz Ljubljane, i legendarnim hc punk sastavom “Motus”. Dan kasnije “Subversion BL” će se predstaviti publici u Beču gdje će uz njih i “Motus” svirati i grupa “K.d.P.”.

Lider benda “Subversion BL”, Dalibor Mrša ističe da su poziv i priliku da sviraju van granica naše zemlje dobili od Želimira Radišića koji je najzaslužniji za promociju punk zvuka i kulture.

“Riječ je o velikom entuzijasti i punk borcu koji živi i radi u Beču i koji je svojim zalaganjem u Beč doveo mnoge bendove sa područja bivše Jugoslavije”, naglasio je Mrša.

Banjalučki muzičar ističe da je ovo velika čast za bend “Subversion BL” i ujedno njihova prva prilika da se predstave publici van granica naše zemlje.

“Ovo su ujedno naši prvi nastupi u Sloveniji i Austriji, itekako nam znače, iako nam pomalo usporavaju rad na snimanju albuma, ali ne žalimo ni najmanje”, zaključio je Mrša.

You may also like
Sting dolazi u Sarajevo
Maneskin dolazi u Beograd – koncert u februaru ili martu
Večeras na Kastelu počinje “Moto Fest”
Koncert gitariste MURISA VARAJIĆA u Art dvorištu Banskog dvora
);