Home > Muzika > Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)

Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)

Banjalučka muzička senzacija “Rock simfonija” objavila je novi singl i video spot za pjesmu “Čovjek iz ogledala” banjalučkog autora Dragana Moconje.

„Čovjek iz ogledala“ predstavlja singl sa albuma prvenca pod nazivom “#California”, a sam singl vokalno izvodi Davor Tojčić, frontmen banjalučkog benda “Tupas mene”.

Tekst i muziku potpisuje Dragan Moconja koji je atmosferu i ideju kompletnog muzičkog uratka posvetio upravo vokalu Davoru Tojčiću.

Miks i mastering pripao je Marku Tici dok je za video realizaciju zaslužan Vedran Ševčuk Alf.

Dragan Moconja, banjalučki je muzičar te lid gitarista bendova “Tupas mene” i Fjužna pruga. Široj publici poznat je kao idejni tvorac i osnivač muzičkog projekta megalomanskih razmjera – banjalučke Rock Simfonije.

Album “#California” je tematski osmišljen po ugledu na album “Supernatural” čuvenog svjetskog gitariste Santane.

Album u potpunosti zastupa mainstream zvuk te pored kvalitetne muzičke slike uspješno ide u korak sa aktuelnom svjetskom muzičkom scenom te će se na njemu kao gosti naći brojna velika regionalna muzička imena.

“Čovjek iz ogledala” shodno sa nazivom ukazuje na komunikaciju sa svojom ličnošću i ujedno lucidnošću. Put kroz koji nas provodi upravo ovaj čovjek srodan je životnim enigmama i borbom unutar sebe i sa svijetom izvan sebe”, poručio je Moconja povodom premijere novog singla.

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);