Home > Muzika > Avantura se nastavlja – Nektar OK Fest 14/15/16 avgusta

Avantura se nastavlja – Nektar OK Fest 14/15/16 avgusta

OK avantura se nastavlja!!! Nakon dvomjesečne neizvjesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u našoj zemlji, regiji i šire, ali vođeni pozitivnom mišlju i nadom da ćemo i ovu krizu zajedno prebroditi, u prilici smo da donesemo konačnu odluku o realizaciji ovogodišnjeg Nektar OK Festa na Tjentištu. Svjedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i Evropi i svijetu, i stoga nas izuzetno raduje, što smo u vrijeme globalne svjetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vrijeme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa.

Ističući na prvom mjestu zdravlje svih nas, publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti, procjene stručnjaka da će u mjesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je avgust mjesec izvjesniji i sigurniji u kontekstu opšteg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja festivala, a to je 14/15/16 avgust.

Na Tjentištu nas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju muziku i vrhunsku svirku najboljih bendova. Naravno, to nije sve, jer Nektar OK Fest uvijek nudi više. I ovoga puta nudimo neponovljivo iskustvo avanture i adrenadlinskog doživljaja, za sve one koji žele da okuse i čari prirode, kampovanje pod vedrim nebom, uživanje u raftingu, planinarskim šetnjama, prašumi Perućici i nesvakidašnjem pogledu sa najljepših vidikovaca Nacionalnog parka Sutjeska.

U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača, koji su usljed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu. Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini.

U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz  Van Gogh – Bajaga i instruktori – Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Hladno pivo – Ritam nereda – Buč Kesidi – TBF –– Kanda, Kodža i Nebojša – M.O.R.T. – Repetirot . Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu nas očekuju Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekin

Uskoro donosimo još sjajnih imena zaduženih za najbolji provod na Tjentištu 14/15/16 avgusta, kao i ostatak programa ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking . U ponudi su ograničene količine Paketa III /60 KM/ koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paketa OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbjeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 13. avgusta. Kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je preko prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel .

You may also like
Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
Dok’n’Ritam i Nektar OK Fest predstavljaju program OK Cinema zone na Tjentištu
Brojna poznata imena iz svijeta muzike na ovogodišnjem Nektar OK Festu
);