Home > Muzika > ARTBAT te zove na Fresh Wave!

ARTBAT te zove na Fresh Wave!

Producentski i DJ dvojac iz Kijeva, Artbat, odnosno Artur&Batisduo, novi su potvrđeni headlajneri Fresh Wave Festivala!

Ovogodišnje izdanje festivala, kojeće se održati od 6. do 8. avgusta, donosi impresivnu listu najcjenjenijih internacionalnih izvođača iz regiona I svijeta, a nakon Sven Vatha i ARTBAT su potvrdili svoj nastup ovog ljeta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Kao što smo I najavili, riječ je o dvojcu koji je u proteklo vrijeme pokazao da su svjetska elektronska senzacija broj jedan! O tome svjedoče njihovi uspjesi, a za vrlo kratko vrijeme prešli su put od debitanata do performera čiju muziku vrte najveće ikone elektronske muzike. U šali bismo mogli reći: a šta bi to puštali ako ne njihova izdanja,na svojim nastupima, Richie Hawtin, MaceoPlex, Solomon, Tale Of Us ali i u ovoj šali ima, itekako, istine jer su upravo njihova izdanja nezaobilazna na setovima pomenutih velikana.

KljučuspehaArtbat-a leži u njihovom moćnom I inovativnom zvuku najvišeg kvaliteta. Njihove numere imaju impresivan kapacitet da pokrenu I intimne plesne podijume ali sa istim uspjehom I najveće bine. Možda baš iz tih razloga, podjednako privlače pažnju I publike I izvođača, što je još jedan od specifikuma ovog ukrajinskog dua.

U vremenu svjetske pandemije pozivamo vas da budete dio NektarFresh Wave porodice, kako bismo što lakše prebrodili period karantina uskoro vam poklanjamo nove exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće.

#ostanikodkuće I prati FWF exluzivne DJ setove, a sve detalje ovogodišnjeg izdanja festival saznaj www.freshwavefestival.com I na Facebook stranici Fresh Wave Festival! 

You may also like
Banja Luka Fest: Kastel dobija novo ruho
Arsenal fest u punom kapacitetu
OXIA na Fresh Wave Pikniku 26. juna!
Arsenal Fest u Kragujevcu, snažno uz muziku
);