Home > Muzika > Amira Medunjanin večeras na Kastelu

Amira Medunjanin večeras na Kastelu

Amira Medunjanin, jedna od najpoznatijih interpretatorki sevdalinki, nastupiće večeras u 21 čas u Banjaluci na tvrđavi Kastel.

Ova muzička diva će najljepše sevdalinke izvesti uz Banjalučku filharmoniju i dugogodišnje saradnike, čuvenog džez pijanistu Bojana Zulfikar-pašića, gitaristu Antu Gelu, te kontrabasistu Zvonimira Šestaka.

Slavna umjetnica je najavila da će spoj emocija, nota, te vrhunskog vokala, pod otvorenim nebom, odjekivati najljepšim banjalučkim zidinama.

Oni koji su imali priliku uživati na njenim koncertima u Banskom dvoru 2017. godine znaju da je riječ o autentičnom sevdah doživljaju kojim dominira harmonija strasti i duševnosti.

Ovog puta Amira u Banjaluku donosi magiju emocija i muzike, obogaćenu novim dostignućima kroz mnogobrojna nova ostvarenja koja zadiru u najintimnije dubine duše, budeći ljepotu u srcu svakog slušaoca bez izuzetka.

Ulaznice, po cijeni od 20 KM, mogu se kupiti u agenciji “Star Travel”, Jevrejska 6, prvi sprat, preko sistema kupikartu.ba i na platou ispred RK “Boska”.

Slavna umjetnica je priznala da često dolazi u Banjaluku. Ponekad su te posjete bez naročitog povoda, te dolazi da obiđe prijatelje, kojih u gradu na Vrbasu ima mnogo. U posljednjih desetak godina nastupila je nekoliko puta u Banjaluci. U međuvremenu je objavila novi album “Ascending”, te će koncert na Kastelu biti odlična prilika za predstavljanje novog materijala. Amira važi za jednog od najmoćnijih interpretatora sevdalinke koji se s lakoćom poigrava miješajući moderno i tradicionalno.

Nezavisne novine / David JOJIĆ

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);