EHO Portal

Zvijezda filma “Avatar” doputovao u Srbiju

Dugo očekivani nastavak jednog od najvećih holivudskih hitova “Ne diši” snima se u Srbiji, a čuvena holivudska ekipa producenata i slavni glumac Stiven Lang stigli su iz Njujorka kako bi se upoznali sa lokacijama snimanja i proveli neko vrijeme u Srbiji snimajući dijelove ovog filma.

Zvijezda filma “Avatar” i prvog dijela čuvenog horora “Ne diši”, Stiven Lang, došao je u Srbiju u sklopu produkcijskih aktivnosti sa ekipom filma, koja je odabrala upravo Srbiju za snimanje nastavka od kojeg se očekuje još veći uspijeh.

U vrijeme gotovo potpunog zastoja u svjetskoj filmskoj produkciji koju je pandemija virusa korona naglo zaustavila, čuveni holivudski producenti odabrali su Srbiju kao bezbjednu i atraktivnu lokaciju za snimanje drugog dijela horor remek-djela, koji svjetska publika željno očekuje već četiri godine.

Snimanje u Srbiji trajaće 12 nedjelja, a uz preliminarni budžet od osam miliona dolara koji će biti potrošen u Srbiji, ekipa od preko 300 ljudi u glavnoj produkciji radiće na raznim lokacijama uz saradnju velikog broja doma’ih filmskih stručnjaka i radnika.

Glavna uloga ponovo je povjerena maestralnom Stivenu Langu, čija je uloga slijepog veterana u prvom dijelu ovog ostvarenja fascinirala i najtvrđe kritičare.

);
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram