Home > Film > Za samo tri dana serija “Stranger Things” oborila sve moguće rekorde na Netflixu… Đuričko oduševio kritiku i fanove

Za samo tri dana serija “Stranger Things” oborila sve moguće rekorde na Netflixu… Đuričko oduševio kritiku i fanove

Nakon što je prije nešto manje od nedjelju dana objavljena na Netfliksu, četvrta sezona serije “Stranger Things” oborila je rekord gledanosti u prvom vikendu prikazivanja, skinuvši tako sa trona drugu sezonu “Bridgertona”.

Prema Netflixovoj listi najgledanijih 10 serija prošle nedjelje, “Stranger Things” je dosegao ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je “Bridgerton” držao rekord od 193 miliona sati. Uspjeh je tim veći ako imamo na umu da je serija u toj nedelji bila dostupna zapravo samo tri dana, od petka do nedelje. Takođe, to je veća gledanost nego što je drugih devet naslova imalo ukupno.

Nova sezona “Stranger Things” povukla je i prethodne sezone, pa su se tako na listi najgledanijih, doduše sa puno manje sati, našle i prva, druga i treća.

Podsjećamo, četvrta sezona je prva koja je objavljena nakon tri godine pauze, a njeno je snimanje trajalo duže zbog korone. Na Netflixu je od prošlog petka dostupan prvi dio sezone, dok bi drugi dio trebao da izađe 1. jula ove godine.

Inače, konačno smo dočekali da vidimo i Nikolu Đurička u ovom planetarno popularnom naslovu.

Ko je sklon bindžovanju do sada je pogledao dijelove sa domaćim glumcem, koji se pojavljuje u epizodnoj, ali veoma važnoj ulozi.

Đuričko u ovoj seriji tumači ruskog švercera Jurija. Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji od osamdesetih, prije nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu “World War Z”, 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji “The Last Panthers.”

Njegov lik u seriji ocjenjuju kao “brilijantan”, a ako je suditi prema reakcijama na internetu ali i kritikama uticajnih američkih medija, njegov perfomans u seriji nikog nije ostavio ravnodušnim.

);