Home > Film > Tom Kruz se vraća u nastavku kultnog filma “Top gan”

Tom Kruz se vraća u nastavku kultnog filma “Top gan”

Da li znate koliko je prošlo od prvog puta kada se Tom Kruz pojavio na velikom platnu kao šarmantni i tvrdoglavi pilot Maverik? Čak 33 godine, a sada se konačno vraća u nastavku filma, pod nazivom “Top gan: Maverik”.

U San Dijegu se trenutno održava najveća svjetska konvencija stripova i pop-kulture, pod nazivom “Comic-Con”, na kojoj mnogi studiji prikazuju šta su novo spremili. Na našu veliku radost, konačno smo dobili prvi trejler za nastavak voljenog filma “Top gan” koji možete pogledati ispod ovog teksta. Ne brinite, Tom Kruz se vraća u glavnoj ulozi, jer bez njega nema ni Maverika, a ni “Top gana”. Original je bio jedan od filmova koji je učvrstio njegovu poziciju među najpopularnijim glumcima današnjice, a ovdje se vraća kao iskusni veteran.

Trejler nam otkriva taman toliko da nas zainteresuje za film, a da ne pokazuje glavni zaplet i rasplet istovremeno. Maverik je i dalje pilot, ali je na poziciji kapetana, iako čak i njegov nadređeni smatra da bi trebalo da je došao barem do čina admirala. I dalje se ponaša opasno i bezbrižno, kao da se nesreće i loše stvari dešavaju drugim ljudima, a ne njemu.

Čini se da je ideja bila da se zadrži duh originala koliko je to moguće, uz prepoznatljivu muzičku temu u malo modernijem aranžmanu, odlaske na plažu i neizbežnu vožnju motora uz kultnu kožnu jaknu i pilotske naočare koje smo svi željeli da imamo nakon prvog dijela filma. Iako je potvrđeno da će Val Kilmer reprizirati svoju ulogu, njega su sačuvali za neki kasniji trejler, dok se ovdje pojavljuju neki od preostalih glumaca čija imena obećavaju dobar film – Džon Ham, Majls Teler i Dženifer Koneli.

Film “Top gan: Maverik” režira Džozef Kosinski, a željno ga iščekujemo u bioskopima, gdje će se pojaviti 26. juna 2020. godine.

You may also like
Tom Kruz snima film u svemiru
Virus korona odložio i premijeru fima “Top gan”
);