Home > Film > Terminator se vratio: Predstavljen prvi trailer za film “Mračna sudbina”

Terminator se vratio: Predstavljen prvi trailer za film “Mračna sudbina”

“I’ll be back” – replika koju izgovara omiljeni robot kog tumači Arnold Švarceneger u filmu “Terminator” iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film “Terminator: Mračna sudbina” koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dela filma (“Terminator 2: Sudnji dan”) iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca – Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Osim glumačke ekipe, posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, ali ovoga puta samo u ulozi scenariste.

Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen.

“Znate da je Terminator njegova “beba” i veoma je prisutan na snimanju, rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.

Posljednji nastavak priče o Terminatoru sniman je u “Studio 20th Century Fox”, reditelj je Tim Miler (“Deadpool”), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis…

“Terminator: Mračna sudbina” u bioskope stiže 31. oktobra, a prvi trejler možete da pogledate u nastavku… 

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
Izašao trejler za “Matrix 4” (VIDEO)
);