Home > Film > “Tajkun” je stigao! – prvi trejler za novu seriju sa Draganom Bjelogrlićem

“Tajkun” je stigao! – prvi trejler za novu seriju sa Draganom Bjelogrlićem

Nakon više od šest nedjelja priprema i 100 snimajućih dana, izašao je prvi trejler za novu TV seriju Tajkun, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi. Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, potpisuje reditelj Miroslav Miša Terzić, a premijerno emitovanje planirano je za 15. mart na kanalu Superstar TV, a dan kasnije, 16. marta, na RTS.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čovjeka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Tajkun je triler sa kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementi porodične drame, a glavna linija priče prati Vladana (Dragan Bjelogrlić) koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način. On postaje progonjen čovjek, prisiljen na drastične mjere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice.

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Autor scenarija je Đorđe Milosavljević, jedan od najboljih domaćih scenarista, a direktor fotografije je Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta došao iz Los Anđelesa. Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se: Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvijezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski. Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pjevačicu Bebi Dol.

Za sve nestrpljive, prva epizoda serije Tajkun biće premijerno prikazana na Festu, 3. marta 2020. u okviru pratećeg programa.

Pogledajte trejler najave novog serijala.

Fotografije: Firefly

);