Home > Film > Stiže “prepakovana” verzija filma “Kum 3″

Stiže “prepakovana” verzija filma “Kum 3″

Trejler za novu verziju filma “Kum 3” obećava bolji završetak od originalnog ostvarenja iz 1990. godine. Nažalost, dok prva dva “Kum” filma iz 1972. i 1974. važe za remek djela i možda najbolje filmove svih vremena, treći nije ostvario toliki uticaj.

Reditelj Frensis Ford Kopola rekao je da će nova, premontirana verzija “Kuma 3”, biti “adekvatniji zaključak” trilogije o mafijaškom bosu Majklu Korleoneu.

– Za ovu verziju finala napravio sam novi početak i kraj, i prepakovao neke scene, kadrove i muziku. Sa ovim promjenama i restauriranom slikom i zvukom, to je, po meni, adekvatniji zaključak prvog i drugog dijela Kuma – naveo je reditelj.

Film je, kako se navodi, restauriran u visokoj 4K rezoliciji. Premijera će biti održana u određenim bioskopima 4. decembra ove godine, a potom će biti dostupna na Blu-ray i digitalnom izdanju od 8. decembra.

U trejleru vidimo da je film dobio i novi naziv “The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone”, uz naznaku da je u “ostvarenje utkan novi život”, ali ne otkriva tajne novog početka i kraja.

headliner.rs

You may also like
Munje Opet! Najavljen nastavak kultne domaće komedije (VIDEO)
Džoni Dep u nastavku “Južnog vetra”?
Vil Smit podnio ostavku na članstvo u Akademiji
Američka serija “The Ark” (Barka”) snima se u Srbiji
);