Home > Film > Stigao prvi trailer za “Batwoman”

Stigao prvi trailer za “Batwoman”

Stigli su prvi kadrovi nove serije “Batwoman” u kojoj opremu omiljenog stripovskog superheroja Brusa Vejna iz Gotam Sitija preuzima njegova rodica Kejt Kejn u ulozi Rubi Rouz.

U prve dvije epizode serije, koje će biti premijerno prikazane ove nedjelje, 6. oktobra, gledaćemo kako stanovnici Gotama vjeruju da se Betman vratio u grad nakon tri godine nestanka, ne pomislivši ni u jednom trenutku da je riječ o ženi.

Kate poput drugih superheroja ima vlastitu tragičnu prošlost povezanu sa saobraćajnom nesrećom uzrokovanom jednom od Džokerovih zavjera. U toj nesreći Betman je “kupio” dovoljno vremena za Kejt da pobjegne, ali automobil je pao s mosta s njenom majkom i sestrom blizankom.

Njen otac Džejkob Kejn inače je vlasnik privatne zaštitarske firme s osobljem elitnih veterana. Prvi kadrovi “Batwoman” prikazuju kako Kejt prolazi intenzivnu obuku da bi se pridružila porodičnom poslu.

U najavi serije ne navodi se mnogo osim da Kejt Kejn traga za pravdom u Gotamu kao “Batwoman”.

Pored atraktivne Rouz, inače “showbiz” zvijezde iz Australije, u “Batwoman” glume i Elizabet Anvajs, Rejčel Skarsten, Dagrej Skot, Kamru Džonson, Nikol Kang, Sam Litllfild i mnogi drugi.

Režiju i scenario za seriju radila je Kerolajn Drajs, poznata po serijama “The Vampire Diiaries” i “Smallville”.

klix.ba

You may also like
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Džoni Dep u nastavku “Južnog vetra”?
Vil Smit podnio ostavku na članstvo u Akademiji
Američka serija “The Ark” (Barka”) snima se u Srbiji
);