EHO Portal

South Park se bori protiv pandemije u jednočasovnom specijalu (VIDEO)

Animirana serija South Park, vraća se krajem ovog mjeseca na male ekrane sa jednočasovnim specijalom koji je posvećen pandemiji.

Epizoda pod nazivom “The Pandemic Special” ozvaničiće početak 24. sezone, a kreatori Trej Parker (Trey Parker) i Met Stoun (Matt Stone) ponovno se vraćaju na mjesto uspjeha.

U najavi za najnoviju epizodu otkriveno je da će Randy i Cartman biti u centru haosa prouzrokovanom koronavirusom. U trejleru možemo vidjeti Randyja kako najavljuje sopstveni “specijalitet za pandemiju”, ispraćen zvukom blagajne u samoposluzi. Sa druge strane, Cartman pokušava ostati kod kuće dok se škole vraćaju nakon duže pauze.

“Pokušaće nas natjerati da idemo u školu. Zaista se želite vratiti u to ropstvo?”, žali se u novom trejleru.

Sinopsis nove epizode otkriva: „Randy se pomiri sa svojom ulogom u epidemiji COVID-19, jer trajna pandemija predstavlja stalne izazove građanima South Parka. Djeca se srećno vraćaju u školu, ali ništa ne liči na normalu koju su nekada znali; ni njihovi učitelji, ni njihova soba, čak ni Erik Kartmen ( Eric Cartman). “

Serija će se emitovati na kanalu Comedy Central 30. septembra, a nova epizoda dolazi nakon što je otkriveno da bi moglo biti urađeno još filmova iz South Parka franšize.

Prošli mjesec, Grent Giš (Grant Gish), novi potpredsjednik za animaciju u kompaniji ViacomCBS Entertainment i Youth Group, izrazio je interes za snimanjem dodatnih filmova i specijala sa kreatorima Metom Stounom i Trejem Parkerom.

Prvi animirani film za odrasle “South Park: Bigger, Longer & Uncut” u kinima je izašao 1999. godine.

izvor: bosonoga.com

);
Visit Us On Facebook