Home > Film > Šon Bin više ne želi da umire

Šon Bin više ne želi da umire

Da li se sjećate glumca Šona Bina? On je igrao Neda Starka u “Igri prijestola” i njegov lik je poginuo prije kraja prve sezone. Možda ga znate iz filma “Gospodar prstenova: Družina prstena” u kome je takođe lik koga je glumio izgubio život.

Ako ništa od ovoga niste gledali, a veliki ste ljubitelj serijala o Džejmsu Bondu, onga ste ga sigurno zapamtili kao Aleka Trevelijana iz filma”Zlatno oko”. Treba li reći da Šon Binov lik ni kraj ovog filma nije dočekao živ?

Šon Bin u seriji “Igra prijestola”

Nevjerovatno će vam zvučati, ali je Šon Bin na filmu do sada izgubio život čak 21 put! Poznati glumac je u intervjuu za engleski “The Sun” izjavio da mu je više dojadilo da igra likove koji umiru, i ne samo to, on je otkrio da je već odbio mnoge uloge u filmovima u kojima je njegov lik trebalo da ima istu sudbinu.

“Morao sam da prestanem da prihvatam uloge u kojima umirem. Postalo je previše predvidljivo za publiku”, rekao je Šon Bin i dodao: “U svojoj karijeri sam tumačio dosta negativaca. To su bile dobre uloge, ali moram priznati da sam ih se malo zasitio, a bogami umorilo me je i da svaki put umirem!”

Nije samo njemu dojadilo da umire na filmu. Njegovi obožavaoci su takođe bili razočarani što gubi život u svakom ostvarenju pa su 2014. organizovali internet kampanju sa heštegom #dontkillseanbean.

Zanimljivo je da se njihova želja ostvarila pa Šon nije poginuo na filmu već devet godina! S druge strane, nije da je on ostvario neke zapažene uloge tokom ovog perioda pa je možda bolje da sada započnu #killseanbean kampanju. To će biti bolje i za njegovu karijeru i za sve ljubitelje sedme umjetnosti koji su uživali u njegovoj glumi.

Izvor: Bored Panda

);