Home > Film > Snup Dog “navario” Metjua Mekonahia na snimanju

Snup Dog “navario” Metjua Mekonahia na snimanju

Snup Dog i Metju Mekonahi su prošle nedjelje bili na Džimi Kimel lajv! da bi promovisali “Bitangu s plaže”, najnoviji film u režiji Harmonija Korina (u produkciji VICE studija) o opuštenom duvaču po imenu Mundog koji ima aspiracije da napiše sledeći monumentalni američki roman.

“Ako filmu priđete iz moralne perspektive, opeći ćete se”, reko je Mekonahi u emisiji, u pravom Mekonahi stilu, kada ga je Kimel pitao da opiše film.

Snup i Mekonahi se ne sjećaju tačno kako su se upoznali, mada je hemija između njih skoro opipljiva. U intervjuu su ispucavali priče o prvim danima koje su zajedno proveli na setu i kako je Snup navarivao Mekonahija do izbezumljenosti.

Prvog dana na setu, Snup je naletio na lažne džointe, pravljene od origana – namjenjene kao rekvizite za snimanje prvog kadra te večeri. Ali Snupu se nije dopadala pomisao da dim bude fejk.

“Kad sam prvi put došao na set, imali su gomilu lažnih blantova i džointa tu već smotanih. I ja sam u fazonu ‘o ne, za koga je to, to nije za mene!’ zezao se s Kimelom. Ti šatro džointi su bili namenjeni za to da ih Mekonahi upotrebi tokom dugačke scene u kojoj jedan kadar traje osam minuta”, rekao je Snup Dog.

Snup je izgleda zamjenio “scensku vutru” pravom vutrom i nije to rekao Mekonahiju dok scena nije bila završena.

“Bio je dugačak kadar, naročito kada dodaješ džoint naprijed nazad i pušiš tako što povlačiš iz peta. I tako scena traje i odmah poslije scene sam bio u fazonu ‘brate, nisam siguran da je ovo bila rekvizita’. I pogledam u Snupa i on je u fazonu ‘jo, Mundog, nije bila rekvizita. To je bila Snupova vutra” prisjetio se Mekonahi.

I kakav je Mekonahi kada je navaren?

“Repovao si 13 sati bez prestanka”, rekao je Snup.

izvor: Vice.com

You may also like
Ovaj film je najveći promašaj godine (VIDEO)
DUŽINA (NI)JE VAŽNA Čak 9 od 10 najpopularnijih filmova svih vremena traje više od 2 sata
Al Paćino kao sveštenik u novom hororu “Ritual”
Autori Simpsonovih “ubili” lika koji je 35 godina bio “maskota” popularne serije…
);