Home > Film > Rodni izjavio da ne može da gleda “Mućke”

Rodni izjavio da ne može da gleda “Mućke”

Najčuveniji “tupadžija” na svijetu, glumac Nikolas Lindherst koji je u hit seriji “Mućke” igrao Rodnija Trotera, otkrio je u jednom intervjuu da “je najstidljiviji glumac na svijetu” i da jedva može da pogleda sebe u nekoj seriji, ali ne i u onoj koja ga je proslavila.

Nikolas je od nedavno i zvanično zvijezda najomiljenije serije svih vremena, ali “i dalje ne kapira” koliko je popularan i voljen.

“Moja žena se i dalje jako ljuti na mene. Kaže mi: ‘Ti stvarno ne kapiraš, zar ne? Ne vidiš ono što svi ostali misle?’ Ne, ja to ne vidim. Ne volim ni da se gledam na televiziji. Sada pogotovo i ne mogu da gledam ‘Mućke’. Toliko njih nas je napustilo. Ne želim da na ekranu vidim prijatelje koje sam izgubio. Ljude kojima smo pravili žurke iznenađenja za rođendane, ljude koje sam zezao, zadirkivao. To je moja porodica. Bila je moja porodica. Teško mi je. Sjećam se, jednom mi je Lenard Pirs (koji je u seriji igrao Deku Trotera) rekao: ‘Znaš, izašle su neke VHS mašine za snimanje. To znači da ćemo sada živjeti zauvek, da li si razmišljao o tome'”, rekao je “Rodni” i dodao da mu je odgovorio: “Bože, nije mi to palo na pamet.”

Lindherst je otkrio da više nećemo gledati nove “Mućke”: “Nikada. Nemoguće je bez Džona”, (Džona Salivena, kreatora serije). “Izgubili smo Rožera (Trigera), Kena (vlasnika “Ragine glave” Majka), Bastera (Ujka Alberta), Lenarda, Roja… Toliko njih nas je napustilo. Posljednjih godina se Dejvid Džejson i ja stalno viđamo na sahranama”, rekao je slavni glumac.

Sreli se Delboj i Rodni…

… i prošli jedan pored drugog! Nikolas je u intervjuu otkrio da ga ljudi nekad prepoznaju na ulici nekad ne. “Često nosim kačket i naočare, ne prepoznaju me ni u prevozu. Jednom mi se desilo da sam prošao pored Dejvida Džejsona i nisam ni znao! I on je nabio kačket i naočare! Zamalo smo se mimoišli, tako da – uspijeva nam da nas ne prepoznaju. Ni mi se nismo prepoznali”, rekao je glumac.

izvor: mondo.rs

You may also like
Dvije decenije od emitovanja finala serije “Prijatelji”
“Nema loše epizode, a kamoli loše sezone” Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s “Igrom prestola”
Kritičari oduševljeni serijom Fallout: Ne postoji ništa poput ovoga
Najgledanija Netfliksova serija u Srbiji izaziva šok i jezu (VIDEO)
);