Home > Film > “Ratovi zvijezda” dobili novu bebu: Hoće li Džaba ukrasti srca obožavatelja Jode?

“Ratovi zvijezda” dobili novu bebu: Hoće li Džaba ukrasti srca obožavatelja Jode?

Prošle godine, mališan iz serije “Mandalorijan” smještene u svijet “Ratova zvijezda” postao je viralna senzacija, a sada dolazi konkurencija koja prijeti da preuzme srca obožavatelja.

Kada je nova Diznijeva serija “Mandalorijan” iz sveta “Ratova zvijezda” počela da se prikazuje, niko nije mogao da odoli preslatkoj bebi Jodi koja je ukrala srca svih obožavatelja “Ratova zvijezda”. Otkako je iz gomile plata promolio svoje zelene uši, beba Joda, koju zovu Dijete, ukrao je svu pažnju glavnom liku, a čini se i samoj radnji serije.

Odmah se postavilo pitanje ko je on, no zasada se identitet Djeteta krije kao najveća tajna. Ono što se iz dvije epizode moglo saznati jeste da je ova beba oko 50 godina stara i da može da koristi Silu, kojom je spasio Madaloriana od Madhorna, prenosi Klix.

“Ovo je važan lik. On se uklapa u veliki narativ svih stari koje se dešavaju u galaskiji nakon revolucije”, nagovjestio je jedan od tvoraca serije Džon Favro.

Internet je doslovno eksplodirao slikama i komentarima koje su obožavatelji djelili na društvenim mrežama i YouTubeu, navodi Indy100.

Čak i ako niste obožavalac, niste mogli, a da ne saznate za bebu Jodu i da ne čujete neku od pjesama o njoj.

Na žalost bebe Jode, a na sreću obožavalaca dolazi novo dijete ’’Ratova zvijezda’’ – beba Džaba i ona izgleda još slađe.

b92

You may also like
Dvije decenije od emitovanja finala serije “Prijatelji”
“Nema loše epizode, a kamoli loše sezone” Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s “Igrom prestola”
Kritičari oduševljeni serijom Fallout: Ne postoji ništa poput ovoga
Najgledanija Netfliksova serija u Srbiji izaziva šok i jezu (VIDEO)
);