Home > Film > “Ratovi zvijezda” dobili novu bebu: Hoće li Džaba ukrasti srca obožavatelja Jode?

“Ratovi zvijezda” dobili novu bebu: Hoće li Džaba ukrasti srca obožavatelja Jode?

Prošle godine, mališan iz serije “Mandalorijan” smještene u svijet “Ratova zvijezda” postao je viralna senzacija, a sada dolazi konkurencija koja prijeti da preuzme srca obožavatelja.

Kada je nova Diznijeva serija “Mandalorijan” iz sveta “Ratova zvijezda” počela da se prikazuje, niko nije mogao da odoli preslatkoj bebi Jodi koja je ukrala srca svih obožavatelja “Ratova zvijezda”. Otkako je iz gomile plata promolio svoje zelene uši, beba Joda, koju zovu Dijete, ukrao je svu pažnju glavnom liku, a čini se i samoj radnji serije.

Odmah se postavilo pitanje ko je on, no zasada se identitet Djeteta krije kao najveća tajna. Ono što se iz dvije epizode moglo saznati jeste da je ova beba oko 50 godina stara i da može da koristi Silu, kojom je spasio Madaloriana od Madhorna, prenosi Klix.

“Ovo je važan lik. On se uklapa u veliki narativ svih stari koje se dešavaju u galaskiji nakon revolucije”, nagovjestio je jedan od tvoraca serije Džon Favro.

Internet je doslovno eksplodirao slikama i komentarima koje su obožavatelji djelili na društvenim mrežama i YouTubeu, navodi Indy100.

Čak i ako niste obožavalac, niste mogli, a da ne saznate za bebu Jodu i da ne čujete neku od pjesama o njoj.

Na žalost bebe Jode, a na sreću obožavalaca dolazi novo dijete ’’Ratova zvijezda’’ – beba Džaba i ona izgleda još slađe.

b92

You may also like
Nova južnokorejska serija za jedan dan postala popularnija od serije „Squid Game“
Kultna serija “Alo alo” na meti cenzure
Objavljen tačan datum početka “Gospodara prstenova” na prajmu
Objavljen prvi trailer pete sezone serije ‘La Casa De Papel’ (VIDEO)
);