Home > Film > “Rambo 5”: Najavljen posljednji film “Last Blood”

“Rambo 5”: Najavljen posljednji film “Last Blood”

Novi trailer za film “Rambo: Last Blood” koji je već dobio naziv “Rambo 5” objavljen je u srijedu ujutro i ponudio je obožavaocima uvid u nešto što bi moglo biti posljednja avantura Džona Ramba.

U traileru vidimo Džona Ramba (Silvester Stalone) kako se sprema za jednu od posljednjih borbi tako što se udružuje sa jednim reporterom u namjeri da spasi grupu kidnapovanih djevojaka koje je oteo zloglasni kartel iz Meksika.

Kada je holivudski velikan Silvester Stalone nedavno stigao na festival filma u Kanu prikazao je nekoliko fotografija i snimaka novog “Rambo 5” filma, zajedno sa restauriranim snimkom u 4K rezoluciji klasika iz 1982. Godine “First Blood” (“Prva krv”).

Glumac je aktivno promovisao novo ostvarenje na društvenim mrežama od kako je film prvi put najavljen, a takođe je podijelio i veliki broj snimaka koji su nastali iza scene, a koji prikazuju Ramba kako živi na ranču i radi kao kauboj, prije nego što se upustio u sukob sa kartelom iz Meksika.

“U svakom dosadašnjem filmu, Rambo nikada ne ode kući, on ili ode nazad u džunglu ili u Avganistan. U ovom novom filmu on stiže kući, ali na neki način zapravo nikada nije ni stigao. On je tu, ali zapravo i nije. Oko toga je kompletna priča izgrađena. Onoga trenutka kada izađe iz svog doma, on više nema kontrolu nad svijetom, svijet počinje da kontroliše njega”, rekao je Silvester Stalone.

Režiju za ovaj film potpisuju Adrian Grunberg, Metju Cirulnik i Silvester Stalone koji je napisao scenario za ovaj film. Stalone je priznao da je u početku želio da napravi nastavak na ostvarenje “Rambo” iz 2008. godine, ali da je ubrzo odustao od te ideje.

Slavni glumac je za američke medije izjavio da će ovo biti posljednji film iz “Rambo” franšize, ali mu zbog prethodnih izjava publika još uvijek ne vjeruje. Istu stvar je izjavio i za film “Roki”, a kasnije je najavio još jedno ostvarenje o tome kako Roki Balboa uzima migranta bez dokumenata pod svoju zaštitu i postaje njegov trener.

Novi “Rambo 5” film bi u kino dvoranama trebao biti premijerno prikazan 20. Septembra. Do tada, pogledajte novi trailer.

);