Home > Film > Rajan Rejnolds pomaže konobarima koji su ostali bez posla

Rajan Rejnolds pomaže konobarima koji su ostali bez posla

Poznati glumac Rajan Rejnolds odlučio je donirati 30 odsto ukupnih prihoda od prodaje svog džina “Aviation” svim konobarima i šankerima koji su zbog pandemije virusa korona ostali bez posla.

Nakon što su on i njegova supruga donirali milion dolara humanitarnim organizacijama koje brinu o ljudima koji zbog pandemije virusa korona izgubili posao, Rejnolds je odlučio još jednom pokazati empatiju i solidarnost. Naime, on je na svom Twitteru saopštio kako će 30 odsto prihoda od prodaje svog džina donirati šankerima i konobarima koji trenutno nemaju posao.

“Moramo se zajedno boriti kako bismo savladali COVID-19 i popravili stanje u svijetu. Mislim da svi znamo da u kriznim momentima možemo da se oslonimo na popularne ličnosti, oni su ti koji nam pomažu najviše. Naravno, ispred njih su zdravstveni radnici, vatrogasci, policajci, igrači ping ponga, lutke…”, započeo je u svom stilu Rejnolds.

Zatim je pozvao ljude da ostanu u svojim domovima, održavaju higijenu i održavaju fizičku distancu od drugih ljudi: “Zajedno ćemo se izboriti sa ovim!”.

You may also like
Producenti “Deadpoola” će morati da plate zbog smrti kaskaderke Džoi Haris na snimanju
);