EHO Portal

Rajan Rejnolds pomaže konobarima koji su ostali bez posla

Poznati glumac Rajan Rejnolds odlučio je donirati 30 odsto ukupnih prihoda od prodaje svog džina “Aviation” svim konobarima i šankerima koji su zbog pandemije virusa korona ostali bez posla.

Nakon što su on i njegova supruga donirali milion dolara humanitarnim organizacijama koje brinu o ljudima koji zbog pandemije virusa korona izgubili posao, Rejnolds je odlučio još jednom pokazati empatiju i solidarnost. Naime, on je na svom Twitteru saopštio kako će 30 odsto prihoda od prodaje svog džina donirati šankerima i konobarima koji trenutno nemaju posao.

“Moramo se zajedno boriti kako bismo savladali COVID-19 i popravili stanje u svijetu. Mislim da svi znamo da u kriznim momentima možemo da se oslonimo na popularne ličnosti, oni su ti koji nam pomažu najviše. Naravno, ispred njih su zdravstveni radnici, vatrogasci, policajci, igrači ping ponga, lutke…”, započeo je u svom stilu Rejnolds.

Zatim je pozvao ljude da ostanu u svojim domovima, održavaju higijenu i održavaju fizičku distancu od drugih ljudi: “Zajedno ćemo se izboriti sa ovim!”.

);
Visit Us On Facebook