Home > Film > Premijera Nolanovog “Teneta” odgođena do daljnjeg

Premijera Nolanovog “Teneta” odgođena do daljnjeg

Nakon nekoliko pomjeranja datuma premijere Warner Bros je odlučio potpuno ukloniti film Kristofera Nolana “Tenet” iz svog kalendara do daljnjeg, prenosi Variety.

“Tenet” je prvobitno trebao biti predstavljen 17. jula, zatim je pomjeren za 31. juli, a onda i za 12. avgust. Producenti filma istakli su kako je pandemija virusa korona poremetila filmsku industriju te kako zbog toga žele sačekati na premijerno prikazivanje Nolanovog filma.

“Uskoro ćemo objaviti novi datum premijere ‘Teneta’. Naš cilj je da osiguramo najveći uspjeh za naše filmove, a ujedno želimo podržati kina širom svijeta novim sadržajem, čim se ona budu mogla otvoriti”, istakli su iz Warner Brosa.

Kako piše Variety, postoji i opcija da Warner Bros prikaže “Tenet” u Evropi prije nego ovaj film svoju premijeru doživi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). Njegova prva premijera ne mora biti svjetska premijera, naveli su producenti filma, marketing i premijera bit će prilagođeni različitim dijelovima svijeta i situaciji koja tamo bude vladala u datom momentu.

klix.ba

You may also like
Stereo Banana u novom spotu pokazuje kako će izgledati Niš za 100 godina (VIDEO)
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
Mladen Mačar predstavio pjesmu “Sarajevo”
);