Home > Film > Obožavaoci su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

Obožavaoci su izabrali svog omiljenog filmskog Betmena

Prije nekog vremena smo najavili da će Robert Patinson biti naredni filmski Betmen. On će tako postati drugi Britanac koji se našao u ulozi popularnog superheroja. Prvi je, podsjećamo vas, bio Kristijan Bejl koga smo gledali u trilogiji o Mračnom vitezu koju je režirao Kristofer Nolan.

Betmena su još u filmovima tumačili Adam Vest, Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni i Ben Aflek. Nedavno je otkriveno koji od njih je najviše prirastao za srce fanova ovog junaka iz stripova.

U glasanju koje je organizovao magazin Hollywood Reporter, ljudi su imali priliku da izaberu svog omiljenog filmskog Betmena. Kao pobjednik je izašao Kristijan Bejl sa 39% dobijenih glasova, dok mu je odmah za petama Majkl Kiton sa 38% dobijenih glasova. Kiton je inače tumačio Betmena u istoimenom filmu iz 1989. i njegovom nastavku “Povratak Betmena” iz 1992. Oba filma je režirao Tim Barton.

Treći na listi sa 19% dobijenih glasova je Džordž Kluni, zvijezda ne baš voljenog filma “Betmen & Robin” (1997), dok je četvrti Ben Aflek sa 18% ukupnog broja glasova. Posljednji po ocjeni fanova je Val Kilmer koga smo gledali u filmu “Betmen zauvijek” iz 1995. Adama Vesta, prvog televizijskog, ali i filmskog Betmena, iz nekog razloga nema na listi.

Kako vam se čine rezultati ovog glasanja? Da li i vi mislite da je Kristijan Bejl bio najbolji filmski Betmen ili imate nekog drugog favorita?

izvor: Maxim

You may also like
Ovaj film je najveći promašaj godine (VIDEO)
DUŽINA (NI)JE VAŽNA Čak 9 od 10 najpopularnijih filmova svih vremena traje više od 2 sata
Al Paćino kao sveštenik u novom hororu “Ritual”
Autori Simpsonovih “ubili” lika koji je 35 godina bio “maskota” popularne serije…
);