Home > Film > Novi trejler za film „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ najavljuje dobru zabavu

Novi trejler za film „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ najavljuje dobru zabavu

Nakon malo više od godinu i po dana stigao je i drugi trejler za dugo očekivani film Istjerivači duhova: Nasljeđe.

To je treći dio popularnog filmskog serijala iz ’80-ih, u kome su glavne uloge tumačili Den Ekrojd, Bil Marej, Harold Ramis i Sigorni Viver. Nakon tri odlaganja zbog pandemije korona virusa, film će konačno izaći 11. novembra ove godine.

Radnja filma Istjerivači duhova: Nasljeđe dešava se trideset godina poslije događanja u drugom dijelu. Glavni junaci su dječak Trevor (Fin Volfhard) i djevojčica Fibi (Mekena Grejs), koji su zajedno sa svojom majkom Kejli (Keri Kun) prinuđeni da napuste svoj dom i presele se u oronulu kuću na farmi u Samervilu u američkoj državi Oklahomi.

To imanje je pripadalo njihovom pokojnom deki dr Igonu Spengleru, jednom od istjerivača duhova iz prva dva dijela ove paranormalne sage. Kada serija neočekivanih zemljotresa zastrese njihov kraj i čudne stvari počnu da se dešavaju u lokalnom zatvorenom rudniku, djeca odlučuju da potraže objašnjenje za ove neobične fenomene u arhivi njihovog deke. Oni u međuvremenu otkrivaju da je on posjedovao i neobično vozilo i oružja, koja im mogu pomoći u borbi sa novim nemanima.

Film Istjerivači duhova: Nasljeđe režirao je Džejson Rajtman, sin Ivana Rajtmana, reditelja prva dva dijela ovog filmskog serijala. Glumačku ekipu ovog ostvarenja čine: Fin Volfhard, Mekena Grejs, Keri Kun, Pol Rad, Logan Kim i Selest O’Konor.

U filmu će se kratko pojaviti i Bil Marej, Den Ekrojd, Sigurni Viver, Eni Pots i Erni Hadson, glumci koji su igrali glavne uloge u starim Istjerivačima duhova.

Izvor: Coming Soon

You may also like
Munje Opet! Najavljen nastavak kultne domaće komedije (VIDEO)
Džoni Dep u nastavku “Južnog vetra”?
Vil Smit podnio ostavku na članstvo u Akademiji
Američka serija “The Ark” (Barka”) snima se u Srbiji
);