Home > Film > Nova greška u seriji “Game of Thrones”

Nova greška u seriji “Game of Thrones”

Ostala je još samo jedna epizoda “Igre prijestola”, jedne od najgledanijih serija svih vremena.

Posljednja sezona “počastila” je gledaoce s više gafova, a sada cijeli internet bruji o zadnjoj greški uočenoj u petoj epizodi koja je juče prikazana.

Ukoliko niste gledali epizodu prestanite čitati da vam ne pokvarimo užitak.

Džejmi Lanister, jedan od glavnih likova u seriji, ostao je bez šake već u trećoj sezoni, a potom su mu izradili “zlatnu” šaku po kojoj je postao prepoznatljiv. Ipak, šaka mu je odjednom “narasla”, barem tako pokazuje promo fotografija pete epizode.

Riječ je o sceni u kojoj Džejmi dođe u Kraljevu Luku kod svoje sestre, ali i ljubavnice, Sersei Lanister. Zagrljaj je “pao” čim su se ugledali, a Džejmi je stavio ruku na sestrina leđa.

Iako smo u epizodi vidjeli zlatnu šaku, na promo slici Džejmi je imao onu pravu, što je izazvalo hrpu reakcija na internetu.

“Kao da nam je bio potreban još jedan dokaz”, “Izgleda da je Starbucks šoljica bila tek početak”, “Sada je Džejmiju šaka magično narasla”, samo su neki od komentara fanova.

Mnogi od njih tvrde da su kreatori serije Dejvid Beniof (48) i D. B. Vajs (48) neoprezni u “Igri prijestola”.

Podsjetimo, fanovi nisu bili uskraćeni za gaf ni u prethodnoj epizodi, nakon koje se pričalo samo o jednom – Starbucks šoljici koja je nekako uspjela da završi u kadru najiščekivanije serije godine.

Gledaoci su odmah počeli nagađati da li je riječ o greški, pokušaju da se još više priča o seriji ili čak reklami, a o svemu su se oglasili iz HBO-a te otkrili da je šoljica tamo završila – greškom.

You may also like
Dvije decenije od emitovanja finala serije “Prijatelji”
“Nema loše epizode, a kamoli loše sezone” Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s “Igrom prestola”
Kritičari oduševljeni serijom Fallout: Ne postoji ništa poput ovoga
Najgledanija Netfliksova serija u Srbiji izaziva šok i jezu (VIDEO)
);