Home > Film > Nele Karajlić: “Složna braća” možda dobiju nastavak, imam scenario u glavi

Nele Karajlić: “Složna braća” možda dobiju nastavak, imam scenario u glavi

Serija “Složna braća” možda dobije svoj nastavak, rekao je scenarista i jedan od glumaca dr Nele Karajlić, u emisji “15 minuta” Južnih vesti. On je nagasio da postoje čvrsta uvjeravanja producenata da bi taj projekat trebalo realizovati, a on već ima scenario u glavi.

Omiljeni likovi mnogih – Fiko, Kiza, Čenga, Čorba, kako kaže Karajlić, vjerovatno neće biti dio nove serije, jer su neki glumci preminuli, a suštinski su svi poginuli u posljednjoj epizodi.

Radnja bi trebalo da bude fokusirana oko Kemice, sina Fikreta Haimića koji se zapravo nije pojavljivao, već je samo prisluškivao razgovore svoga oca, prenose Južne vesti.

Iako bi danas umjesto kafane, ime “Složna braća” mogla da ponese i kladionica, Karajlić kaže da se od toga odustalo i da će svakako opet biti kafana.

Ovaj svestrani umjetnik nije govorio o rokovima, pa se ne zna kada bi snimanje moglo da počne, ali je naglasio da ima čvrsta uvjeravanja da bi producenti ušli u takav projekat.

Podsjetimo, “Složna braća” je serija koja je premijerno emitovana 1995. godine i bavila se odnosima Hrvata, Srba i Muslimana na jednom prostoru na tromeđi BiH, Srbije i Hrvatske koji je bio pod kontrolom UN i na kojem se nalazila kafana “Složna braća”.

Mnogima je prirasla za srce pa su poslednjih dvadesetak godina sa radošću pratili sve njene reprize, a sama serija je iznedrila plejadu likova i replika koje se i danas citiraju.

You may also like
Nova južnokorejska serija za jedan dan postala popularnija od serije „Squid Game“
Kultna serija “Alo alo” na meti cenzure
Objavljen tačan datum početka “Gospodara prstenova” na prajmu
Objavljen prvi trailer pete sezone serije ‘La Casa De Papel’ (VIDEO)
);