EHO Portal

Nataša Ostojić za Eho: “Moja priča u seriji je priča o ljubavi”

Serijal “Hotel Balkan”, projekat “Bosonoga produkcije” i “Telekoma Srbije” konačno je pred gledaocima naše zemlje i regiona. Serija koja se snima u studiju “Bosonga produkcije” u Velikom Blaškom pored Banjaluke za kratko vrijeme privukla je pažnju domaće publike, a priliku da zasijaju u ovom ostvarenju dobili su i mladi glumci iz Banjaluke.

Jedna od njih je i Nataša Ostojić koja se u ovoj seriji pojavljuje u ulozi kuvarice Bisere. U razgovoru za eho-portal, Nataša govori o svojoj ulozi, o tome ko je Bisera kao i iskustvima koje je stekla kao mlada glumica u ovom velikom televizijskom projektu.

EHO: Poštovana Nataša, ostvarili ste se u ulozi Bisere u novom ostvarenju „Hotel Balkan“. Šta nam možete reći o Vašim iskustvima tokom snimanja ove serije?

NATAŠA OSTOJIĆ: Snimanje serije “Hotel Balkan” je za mene posebno iskustvo, kako je to prva serija u kojoj igram, svaki snimajući dan koristila sam da nešto novo naučim i izađem iz tog procesa bogatija.

EHO: Koliko Vama kao mladoj glumici znači angažman u seriji koja sudeći po prvim reakcijama privlači veliku pažnju publike u zemlji i regionu?

NATAŠA OSTOJIĆ: Radujem se, jer publika prepoznaje karaktere koji prolaze kroz razne okolnosti. Moja priča u seriji jeste priča o ljubavi. A šta od toga ima ljepše (smijeh)

EHO: Ko je Bisera, i po čemu bi se ona mogla izdvojiti od ostalih likova u seriji?

NATAŠA OSTOJIĆ: Biseru prije svega izdvaja njen karakter, nježno srce i plemenita duša. Iskreno sam se trudila da oslikam unutrašnji svijet i toplinu koju ona nosi. Često naivna, ali ipak uvjerena da dobro pobjeđuje zlo. Bisera voli kako svoj posao tako i nekoga ko takođe kao ona ima čistu dušu, u koju se samo treba zagledati.

EHO: Šta Vam je bio najveći izazov kod oživljavanja ovog lika i kako su starije kolege reagovale na Vaš performans?

NATAŠA OSTOJIĆ: Najveći izazov mi je bio kako dočarati tu dobru dušu. Neiskvarena i ponosita, prostodušna, a opet trpi zbog svoje dobroćudne naravi. Gluma je igra sa partnerom, što znači da su kolege srdačno učestvovale u razradi lika.

EHO: Na setu sarađujete sa starijim kolegama koji su odavno velika glumačka imena, poznata širom regiona. Koliko Vi kao mlada glumica kroz ovu seriju možete učiti od starijih kolega, i koliko Vam oni pomažu u radu?

NATAŠA OSTOJIĆ: Imala sam tu sreću da dijelim kadar sa velikim profesionalcima. Koji su veoma temeljno i požrtvovano uticali kako na dobar kvalitet tako i na nas mlade glumce pune želje da igramo. A neki savjeti će mi sigurno ostati za cijeli život.

EHO: Studio „Bosonoga produkcije“ je prvi studio takvog tipa na našim prostorima. Koliko dobri uslovi poput uslova koje je pružila „Bosonoga produkcija” daje podsticaj mladim glumcima da lakše zakorače u svijet sedme umjetnosti?

NATAŠA OSTOJIĆ: Smatram da “Bosonoga produkcija” velikodušno daje šansu i priliku da se pokažemo i dokažemo da li smo spremni za rad. Veliki broj mladih glumaca je željno rada i uvjerena sam da će “Bosonoga” nastaviti sa ovim dobrim prilikama za nas mlade, i definitivno olakšava naš put ka ispunjenju snova.

);
Visit Us On Facebook