Home > Film > Nastavak “Crnog Gruje”, nove epizode prate ubistvo kralja Obrenovića

Nastavak “Crnog Gruje”, nove epizode prate ubistvo kralja Obrenovića

Nikada se nije više snimalo serija nego u posljednje dve godine, a nakon vanrednog stanja u planu je da se radi nastavak serije “Crni Gruja“.

Projekat koji je nastao davne 2003. godine kao srpski odgovor na britanskog “Grnog Guju“ i fantastičnog Rouana Atkinsona u novim epizodama bavi se ubistvom kralja Aleksandra Obrenovića. Serija će i dalje biti prepuna simbolike i praviće parodiju srpske istorije i likova Aleksandra, Drage Mašin, ali i Apisa.

“Biće prikazano “pomjereno vrijeme“ sa sličnom ekipom koja je bila u popularnom ”Crnom Gruji“. Radni naslov je “Crna ruka“. Ova serija će na drugačiji način obznaniti period ubistva kralja Aleksandra Obrenovića, ali i sve što se tada dešavalo”, jedino je o novom projektu dosad otkrio jedan od producenta Branislav Trifunović.

Tačan datum snimanja nove sezone serije nije još saopšten. Vjerovatno ćemo, s obzirom na producenta, ponovo kao Gruju gledati Sergeja Trifunovića, koga je nakon njegovog odlaska iz serije igrao Nenad Jezdić.

Glumac je 2003. godine snimio deset epizoda serije “Crni Gruja“, a iz serije je otišao zbog angažmana u nekoliko filmova.

U ulogu Crnog Gruje je potom uskočio fantastični Jezdić, koji će biti zamenjen “originalom“, jer i njega čeka snimanje “Kamiondžija“. Ostaje nedoumica ko će igrati kralja Aleksandra i njegovu ženu Dragu.

(Kurir)

You may also like
“Gospodar prstenova” biće najskuplja serija u istoriji
Koliko puta su Simpsoni predvidjeli budućnost?
Serija “Kosti” od 1. januara na BN televiziji
Zvijezda “Big Bang Theory” glumi u mračnoj triler seriji “Stjuardesa”
);