Home > Film > Najiščekivaniji filmovi 2020: Ostvarenja koja će puniti bioskope

Najiščekivaniji filmovi 2020: Ostvarenja koja će puniti bioskope

Godina za nama bila je bogata što se tiče filmskih hitova, a već sada je izašla lista najiščekivanijih filmova u 2020. godini. Gardijan je napravio listu filmova koji bi trebalo da napune bioskopske sale u 2020. godini. U pitanju su porodični i akcioni filmovi.

Mulan

U prošloj godini čuveni Diznijevi crtaći “Kralj lavova”, “Aladin”, “Dambo”, “Maza i lunja” već su dobili svoje rimejkove, a 2020. godina rezervisana je za “Mulan”. Gardijan piše da će ovaj film vratiti publiku u bioskope i da će biti jedan od gledanijih. Film prati priču mlade djevojke koja se maskira u muškarca kako bi se umjesto oca pridružila kineskoj vojsci.

“The Witches”

U filmu “Vještice” iz 1990. godine glavnu ulogu tumačila je legendarna Anđelika Hjuston, a sada će ta uloga pripasti En Hatavej. Radnja filma je smještena u Alabamu 60-tih godina, a film režira Robert Zemeckis.

“Onward”

Ovo je priča o dva vilenjaka kojima su glasove pozajmili Tom Holand i Kris Prat. Njih dvojica pokušavaju da vrate u život oca. Naravno, kao i u svakom ovakvom filmu, nešto krene po zlu, pa su uspijeli samo noge da vrate u život i imaju 24 sata da srede problem.

“The Secret Garden”

Čuveni film iz 90-tih godina dobija svoju adaptaciju, ovaj put sa Kolinom Firthom u jednoj od glavnih uloga.

“Ghoustbusters”

Film o istjerivačima duhova u kom su glavne uloge 2016. godine tumačile žene na čelu sa Melisom Makarti i Kristen Vig, nije baš oduševio svijet. Što vjerovatno objašnjava zašto posljednji film u serijalu direktno prati original iz 1984. i nastavak iz 1989. godine. U filmu Džejsona Rajtmana igraju Pol Rad, Kari Kun i Fin Volfhard. Den Akrojd, Bil Mari i Sigorni Viver pojavljuju se u originalnim ulogama koje su tumačili u prvom filmu. Radnja filma se dešava u sirotištu u Jorkširu, prenosi BBC.

“Dolittle”

Robert Dauni Džunior se pojavljuje u ulozi u kojoj se već oprobao Edi Marfi. On će u Njujorku da otkrije da može da razumije životinje, pa ćemo vidjeti kako će ovaj glumac odigrati lik čuvenog veterinara.

“No time to die”

Novi film o čuvenom Agentu 007 Džejmsu Bondu sljedeće godine stiže na velika bioskopska platna i to nekoliko mjeseci kasnije nego što je prvobitno planirano. Još jednom ćemo u toj ulozi gledati Danijela Krejga, a njegovog neprijatelja glumiće Rami Malek.

“Top Gan: Maverick”

Iako, prema pisanju Gardijana, niko nije siguran zašto je snimljen nastavak legendarnog filma, te da je možda razlog da se “pokaže da je tom Kruz i dalje u trci”.

izvor: b92

);