Home > Film > Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Zelveger i Feniks

Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Zelveger i Feniks

Ukoliko za 100 KM odigrate da će pobijediti film “Bilo jednom u Holivudu”, dobićete 550,00 KM.

Ukoliko toliko uplatite na Džokera, dobićete nevjerovatnih 1.700,00 KM. Tiket možete odigrati i onlajn, uplatom preko sajta www.mozzartbet.ba

U kladionici Mozzart izašla je ponuda za klađenje na najveći holivudski događaj, pa ljubitelji filma i sedme umjetnosti mogu dodatno da zarade na svojim prognozama povodom predstojeće dodjele Oskara.

Nikad neizvjesnija trka u kategoriji za najbolji film – “Džoker”(kvota 17.00) ima najviše nominacija – 11, ali po kvotama kladionice Mozzart favorit u kategoriji najbolji film je ostvarenje Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, u kojem uloge tumače Bred Pit i Leonardo di Kaprio.

Prema mišljenju Mozzartovih bukmejkera, blizu prestižnog priznanja je i film 1917 (kvota 1.60), odnosno na uloženih 100 KM, ukoliko film 1917 osvoji Zlatnu statuu, isplata je 160,00 KM.

Apsolutni favorit za priznanje američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka za najbolju glavnu žensku ulogu ove godine je Rene Zelveger sa kvotom 1.10, dok joj je prva konkurentkinja Skarlet Johanson (kvota 10.00).

Ceremonija dodjela Oskara održaće se 9. februara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu, tako da će svi koji su uživali u novim filmskim ostvarenjima prethodne godine do tada moći da se klade i zarade na svojim favoritima.

U kategoriji najbolja muška uloga situacija prema predviđanjima Mozzarta nije nimalo neizvjesna, jer se u odnosu na ostale nominovane, Hoakin Feniks apsolutno izdvaja s kvotom 1.05, za ulogu Džokera u istoimenom filmu o čuvenom zlikovcu iz stripova o Betmenu.

Ove godine će i naš region imati predstavnika na jednoj od najuglednijih ceremonija dodjele nagrada u svijetu. Makedonski film „Zemlja meda“ (Honeyland) nominovan je za Oskara u dvije kategorije: za najbolji dokumetarni i za najbolji strani film (kvota 25). Ovo je ujedno i prvi put da je jedan makedonski film nominovan u dvije kategorije. Jedan od konkurenata “Zemlji meda” u kategoriji filmova sa neegleskog govornog područja je i film “Parazit”, koji je po prognozama kladionice Mozzart i favorit za dobijanje priznanja sa kvotom 1.05

U Mozzartu smatraju da će Oskar za najbolju režiju otići u ruke Sema Mendeza za režiju filma 1917 (kvota 1.60). Za nagradu za režiju konkurišu još i Martin Skorseze (Irac), Tod Filips (Džoker), Kventin Tarantino (Bilo jednom u Holivudu), Bong Jun-Ho (Parazit).

Možda je i najzanimljivije klađenje na nominovane u kategoriji najbolji sporedni glumac, sudeći po tome da su su u izboru Bred Pit, kao favorit sa kvotom 1.10, zatim Džo Peši (kvota 7.00), Tom Henksa (kvota 17.00) i Al Paćino sa kvotom 20, dok najmanje šanse za osvajanje priznanja, posmatrajući kvote ima legendarni Entoni Hopkins (kvota 35).

U ponudi je i klađenje na kategorije najbolja sporedna glumica, najbolji originalni scenario, najbolji vizuelni efekti i najbolji dugometražni animirani film.

Sve kvote za klađenje na Oskara pogledajte OVDJE.

Izvor: Nezavisne novine

You may also like
Dodijeljen “Oskar”, “Zemlja nomada” najbolji film
Najveća sramota dodjele Oskara… Niko se nije sjetio Luka Perija
Sjeverna Makedonija se nada Oskaru
“Kralj Petar Prvi” srpski kandidat za Oskara
);