Home > Film > Ljetni bioskop na otvorenom na Aquani

Ljetni bioskop na otvorenom na Aquani

Grad Banja Luka u saradnji sa Cineplexx Palas, JP Aquana i agencijom Partner organizuje besplatni ljetni bioskop na otvorenom na Aquani koji će trajati do kraja mjeseca avgusta.

“Pratimo trendove i želimo da Bana Luka dobije ono što zaslužuje. Neka svaki petak Aquana bude vaše novo mjesto za izlazak. Uživajte u toplim ljetnim noćima na otvorenom uz najnovije filmove domaće produkcije sa vama dragim osobama”, poručili su organizatori.

Ljetni bioskop na otvorenom počinje sa radom 16. avgusta kada će gledaoci imati priliku da uživaju uz projekciju filma “Balkanska međa” sa početkom u 21 čas. Nakon toga, planirane su još dvije projekcije i to “Južni vetar” 23. avgusta u 21 čas i “Taxi blues”, koji su ljubitelji sedme umjetnosti imali priliku da pogledaju na otvorenom kinu na tvrđavi Kastel u sklopu “Ljeta na Vrbasu 2019”, a čija projekcija će se na otvorenom bioskopu na Aquani održati 30. avgusta sa početkom u 21 čas.

“Dopustite sebi osjećaj slobode, lezite u prirodi i uživajte u projekcijama koje smo vam pripremili”, ističu iz organizacije ljetnog bioskopa na otvorenom.

zadobardan.com

You may also like
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Najavljen deveti festival “Banjalučki dani muzike”
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
);