Home > Film > Internet podivljao: Koliko godina ima Arja Stark?

Internet podivljao: Koliko godina ima Arja Stark?

U toku je posljednja sezona serije „Game of Thrones“, a publika je u drugoj epizodi koja je emitovana u noći sa nedjelje na ponedjeljak mogla da vidi mnogo ujedinjenja i šokantnih intimnih momenata prije velike bitke.

Jedan od tih trenutaka je onaj između Arje Stark i Džendrija, dva lika koji imaju posebnu vezu još od susreta u drugoj sezoni popularne serije.

Ipak scena koja je šokirala brojne gledaoce je ona u kojoj Arja koju tumači glumica Mejsi Vilijams (22) stupa u seksualne odnose sa likom Džendrijem. Podsjećamo obožavaoce serije, kada je „Game of Thrones“ emitovao svoju prvu epizodu Arja je imala 11 godina.

Naravno poslije ove scene seksa, internet je eksplodirao. Više hiljada ljudi je automatski na pretraživaču Google tražilo tačan broj godina glumice Mejsi Vilijams. Interesovanje za njene godine možete vidjeti u ponuđenoj grafici.

Grafika pokazuje kako je interes za informaciju o godinama Vilijamsove skočio nevjerovatno nakon emitovanja scene seksa.

Stručnjaci tvrde da je ovo skoro pa prirodna reakcija obožavaoca jer je veliki broj njih upravo kroz ovu seriju gledao kako Mejsi Vilijams odrasta. Njen lik je kroz nekoliko sezona hladnokrvno ubijao druge karaktere, međutim kada su u pitanju scene seksa, prirodno je da dođe do ovakve reakcije gledaoca.

Sama Vilijamsova je u intervjuu za medije u Velikoj Britaniji izjavila da se osjećala ugodno dok je snimala ovu scenu te da joj je drago jer je na neki način Arja sa ovim humanizovana.

Priredio: Živorad GAZIVODA

You may also like
Objavljen datum početka emitovanja serije “KUĆA ZMAJA” (VIDEO)
Nova južnokorejska serija za jedan dan postala popularnija od serije „Squid Game“
Kultna serija “Alo alo” na meti cenzure
Objavljen tačan datum početka “Gospodara prstenova” na prajmu
);