Home > Film > Harison Ford će ponovo biti Indijana Džouns

Harison Ford će ponovo biti Indijana Džouns

Harison Ford je prije nekoliko nedjelja napunio 77 godina, ali slavni glumac i dalje ne pokazuje znake da je manje zainteresovan za snimanje filmova. Prije nekoliko godina smo ga gledali u nastavcima filmova koji su ga proslavili (“Blejd Raner” i “Ratovi zvijezda”), a nedavno je objavljena vijest da ćemo ga ponovo gledati u ulozi Indijane Džounsa.

Peti nastavak sage o najpoznatijem filmskom arheologu će početi da se snima aprila naredne godine, dok će film najverovatnije stići u svjetske bioskope 9. jula 2021. Za režiserskim kormilom će se ponovo naći Stiven Spilberg koga očigledno nisu mnogo pogodile negativne reakcije na posljednje ostvarenje iz serijala, film “Indijana Džouns i Kraljevstvo kristalne lobanje” (2008).

Kada su se prvi put pojavile glasine o snimanju novog filma o popularnom filmskom junaku, Harison Ford je izjavio da ne postoji šansa da bilo ko drugi tumači Indijanu Džounsa osim njega i u šali dodao da mu je žao mladih glumaca kao što je Kris Pajn jer nikad neće biti u prilici da dobiju ovu ulogu. 

“Ja sam Indijana Džouns. Kad mene više ne bude, to je kraj ovog lika. Vrlo jednovstavno”, rekao je Harison Ford u istom intervjuu.

Raduje nas entuzijazam ove legende Holivuda, ali se i dalje pitamo kako će uspijeti da u osmoj deceniji svog života glumi lika koji najveći dio svog pojavaljivanja na filmu izbjegava zamke, maše bičem, bježi od neprijatelja i učestvuje u potrazi za antičkim artefaktima sa paranormalnim svojstvima.

You may also like
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
);